[GoodMusic] 3 year [MusicParty] @ UG kouvola 07.03.2015

Nyt onneksi vain viikon tauko bileistä. Kävin juhlistamassa 500 bileen virstanpylvästä. Tämä tapahtui samassa paikassa 22.11.2014. Juhlin tapahtumaa Yllättävällä tavalla. Tietty kameran takana ja blogia kirjoittaen bileen jälkeen. Juhlittiin myös [GoodMusic] 3 vuotista taivalta.

 

Meillä piti olla kaksi hesa vahvistusta matkassa tänään mutta toinen oli estynyt tänään terveydellisistä syistä. Jos ensi kerralla kolmas yritys onnistuisi. Mutta toinen hesa vahvistus saapui lahteen josta siirryttiin eteenpäin. Ei paljoa tietoja kerrottu hänellekään etukäteen.

Syötiin ennen lahdesta siirtymistä eteenpäin. Matka sujui ihan rauhallisissa ja odottavissa merkeissä, juteltiin niitä näitä koko matkan ajan. Neljäs matkustaja tuttuun tyyliin hyppäsi kyytiin kouvolan päässä. Ajokeli oli aika karsea, vettä tuli taivaalta ja muutenkin häiritsevästi.

Aika tarkkaan klo 17 oltiin paikalla. Eli heti startista lähtien. Rakentelu porukka oli saanut juuri musiikin soimaan ja bileet olivat alkaneet. Tällä kertaa valotekniikkaa oli kevyemmin pakalla. Tämä kevyempikin valo setup toimi hyvin tarkoituksessaan.

Illan soiton sai kunnian aloittaa pNp SellaHärö. Kivaa trance saundia soitossa. Käytiin kasarilla yhden biisin verran. Viimeisten biisien joukossa biisi joka edusti jotain ihan muuta. On tainnut unohtua lääkkeet ottamatta? Soittaja väitti että kuullema ihan normi päivä. En halua olla paikalla kun lääkkeet unohtuu ottamatta. Vaihdon hetkillä soi Orkidea – Sundown.

Klo 18 L-Ted. Uusi tuttavuus dekkien takana. Psykeä soitossa tässä setissä. Ei sitä pahinta versiota omaan korvaan.

Klo 19 DTL. Tämä oli odotetun tuttua saundia. Ehkä jopa normaalista deepimpää tänään. 2 h sulosointuja sai kuulla niinkuin kaveri vaan sen osaa, muuten osaa asiansa todella hyvin. Nyt sukellettiin ehkä normaalista poiketen syvemmälle musiikkiin. Meinasi vaipua transsiin tämän setin aikana. Niin maagista ja todella hienoa soittoa se oli. Tässä setissä oli jotain lisähärpäkkeitä jolla livena sai lisättyä juttuja soittoon.

Mieltä lämmitti kyllä setissä kuultu acid saundi. Sitä laatua kuulee bileissä turhan harvoin. Tämmöiselle vanhalle saundille ei ole kuulijoita nykybileissä. Että vastuu jää sitten pienille bileille ja tietty UG bileille. Mutta tänä iltana acid saundista nautittiin täysillä.

Tämän setin aikana sai huomata sen josta keskusteltiin myös että porukka viihtyi tämän saundin aikana isolla puolella chillaillen jota ei ole tässä väkimäärällä suoritettu näissä bileissä. Loistavaa vaihtelua. Tämän setin jälkeen bileen luonne muuttuikin täysin.

Tähän asti soitto meni SunDown teeman alla. Tämän jälkeen SunRise tulee kuvioihin. Musiikki linjaus muuttui aika radikaalisti.

Klo 21 Jokke L. Kaverin eka puristus joka kesti sen tunnin verran. Trancen maailmoihin siirryttiin. Vähän kaverin normaalista soitosta poikkeavaa saundia tänään tähän kohtaan. Tanssilattialla eloa heti tämän setin alettua. Tansittavan musiikin aika oli siis tullut. Hyvää saundia soitossa.

Biisi bongauksia setistä. Orkidea – Revolution industrielle. Li Kwan – Point zero klassikosta uusio versio. Ihan onnistunut versio, kunnioittaa alkuperäistä hyvin.

Tänään ei ollut savua pienelle puolelle tullut ollenkaan. Savukonetta ei oltu otettu setupiin ollenkaan mukaan. Pienellä puolella keskityttiin vanhojen muisteluihin. Myös siihen seikkaan että savua ei ole tilassa. Että näkee jopa eteensä.

Klo 22 Eyelid. Tuttu juttu kaverilta, mennään musiikillisesti laidasta toiseen ja takaisin, läpileikkaus konemusiikin mielenkiintoiseen maailmaan. Tänään ja tässä setissä eksyttiin tosi syvälle metsään ja hortoiltiin siellä hetki ennenkuin löydettiin takaisin taas kartalle. Oli niin outoa saundia soitossa että oli ihan pakko tarkistaa että siellä on sama soittaja. Mielenhäiriö oli onneksi vain hetken kestävää laatua. Muutenkin saundi oli vähän outoa.

Biisibongauksia. Spectro – Angel. Kun tämän biisin kuulin kotona blogia kirjoittaessa niin tuli heti flashback että tätä biisiä olen soittanut kotona tiuhaan kun tämä julkaistiin ja sain sen käsiini. Loistavaa suomalaista tuotantoa. Toimii vielä tänäkin päivänä. Tuttu nimi projektin takana. Myöhemmin setissä soi samasta biisistä Bostik remix myös.

Lisää biisejä. Christopher Lawrence – Rush hour. 666 – Diablo. Brooklyn bounce – Funk U. Tom Stevens – Emotions. Kuulostaa aika vahvasti biisiltä Cyclone Tracy – Pianos in trance. Kumpi on sitten lainannut kummalta? Kuullostaa vaan niin samalta. Tässä kohtaa tuli Spectro – Angel Bostik remix.

Loppuvaiheissa setissä soi teknompaa saundia. Ihan onnistuinut ja normaali setti kaverilta, tyylillisesti että on hajontaa enemmän kuin kehtaa sanoa. Mutta ei se väärin ole. Näitä settejä on kiva kuunnella.

Sitten viimeinen 3 tuntinen jossa ennakkoon luvattiin rapsakkaa saundia soittoon. Ennakkoon ilmoitetusta poiketen Mikke soitti ekan tunnin yksin ja sen jälkeen loppuun asti b2b Jokke L kanssa. Aloitus biisi aika kova. Kosheen – Hide U. Robert Miles – Children  uusio. U2 – Where the streets have no name uusio.

Klo 01.09 siirryttiin psyken maailmaan. Josta palattiin kartalle klo 01.41. Biisibongauksia jatketaan. Bryan Kearney – Uncommon world. Orkidea – Hale Bopp. Coast2coast – Home.

B2B osio alkoi noin 01.30. Biisejä tästä osiosta. Armin van Buuren – Communication. Paul van Dyk & Aly & Fila ft. Sue McLaren – Guardian. Luvattua tiukkaa saundia soitossa. Klo 02.36 taas psyken maailmaan. Biisin verran mulle sanottiin.

Tänään oli normaalista poiketen aika vähän väkeä liikkeellä. Ehkä edellisen illan Proteuksen keikka kotkassa on verottanut tulija määrää. Mutta ehkä tänään sitten laatu korvasi määrän?

Naapuri kävi pyörähtämässä mestoilla myös. Ei suinkaan valittamassa vaan tuli mukaan bileisiin. Huonoilla yöunilla edellisestä yöstä johtuen ei myöhään jaksanut olla paikalla. Täysin ymmärrettävää.

Lähtö tuli siinä klo 03 pintaan. Ei sitä jaksa enää riekkua samalla tavalla kuin nuorempana jaksoi. Mutta pitää olla sen aikaa kuin kykenee paikalla olemaan. Meidän hesan vahvistus taisi poistua yhtä kokemusta rikkaampana täältä tänään kohti kotia.

Kiitos järjestelyistä siihen osallistuneet. Tiedätte varmaan ketä olette. Kiitos kebabista 500 bileen kunniaksi. Dementian takia tämä annos jäi osittain syötynä pelipaikalle. Toivottavasti sen joku nälkäinen kaveri söi. Ettei mennyt hukkaan. Tällä kertaa unohdukset olivat sitten lähdön hetkillä eikä kotoa lähdettäessä.

Juhlistin illassa 500. bileen täyttymistä joka tapahtui näissä samoissa tiloissa marraskuussa 2014. Minulle tarjoittiin kaksi lyhyttä lonkeroa ja yksi iso. Kiitos teille tarjonneille, maistui hyvälle ja pääsi vähän juhlistamaan tilannetta. Samalla ainutlaatuinen tilaisuus monelle nähdä minun ottavan alkoholia enemmän kuin yhden tölkin verran. Edellisestä kerrasta on aikaa vuosia kun on näin paljon ottanut. Tissit mainittu. Sipsi tissit paikalla…

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei julkaisukelpoisia kuvia tänään (Vain paikallaolijoiden silmille)

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Mä tiedän mitä juuri sinä teet pääsiäis sunnuntaina 05.04.2015 varsinkin jos satut olemaan turun seudulla. Kovat juhlat tiedossa. Et voi missata näitä. Katso täältä lisää. https://www.facebook.com/events/888154217922550/

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. [GoodMusic] Kesä-Lassit Kesällä @ UG kouvola 11.07.2015
  2. [GoodMusic] UG Warehouse Party vol.3 @ UG kouvola 22.05.2015
  3. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2015 @ Coffee House kouvola 06.12.2015
  4. [GoodMusic] Kuk-Q @ Q-bar Kouvola 30.08.2014
  5. [GoodMusic] Lauantai Illan Huumaa Lassilla @ UG kouvola 22.11.2014