[Good Music] Night Opening Party @ Coffee House kouvola 12.01.2013

 

Kiva palata kouvolaan luovan tauon jälkeen. Tänä iltana alkaa uusi tapahtuma kouvolan yöelämään. Sain osakseni erittäin hyvän ellei jopa hämmästyttävän ylistävan vastaanoton, kiitos siitä. Olin ihan äimän käkenä, en ole tottunut tämmöiseen huomioon. Mutta tälleen jälkeenpäin mietittynä, kyllä tuo lämmitti mieltä.

Meillä oli hyvä lahti edustus reissussa mukana. Saatiin hyvin pilattua tunnelma. Kerkesimme klo 20.30 paikalle. Siellä olikin tupa suhteellisen täynnä tilaan nähden.

Ensimmäinen soittaja Eyelid. Ekassa setissä liikuttiin housen eri genreissä. Todella chill tason ja muuten rauhallisissa meingeissä liikuttiin. Muutana biisi bongaus setistä. Robin S – Show me love. Rui da Silva touch me. On muuten julmetun kaunis biisi. DJ Phantasma – Welcome to the club joku remix? Toinen epävarma tapaus. Yksi biisi kuullosti ihan faithless – we come 1 biisiltä. En ihan täysin varma.

Tapahtumalla on jatkuvuutta. Että kouvolan porukka pitäkää silmänne auki että tiedätte olla paikalla kun tapahtuu. Paikka on tuttu fiiliksen bileistä talvikautena. Toimii tämmöiseen pienen piirin bileisiin todella hyvin. Tämmöisissä viihtyy.

Nyt saatiin uusi käsite kun djltä loppuu musiikki varoittamatta kesken soiton. Tämä on sitten nykypäivänä sound of silence. Pistäkää korvan taakse.

Klo 21.40 vaihtui soittaja. Mikke. Toinen soittaja kiristi ruuvia jonkin verran. Saundi muuttui enemmän tilanteeseen ja kellonaikaan sopivammaksi. Vähän enemmän räväkämpää saundia. Saundi muuttui kohti loppua rivakampaan.

Klo 22 rupesi porukan tanssijalkaa vipattamaan enemmänkin kun porukka uskaltautui tanssimaan “tanssilattialle” joka oli saatu aikaan siirtämällä pöytiä pitkkuisen tiiviimpään kasaan. Tässä vaiheessa porukkaa tulee enemmissä määrin  Hyvää saundia oli soitossa koko illan ajan.

Kouvolan grand old man oli myös päässyt mestoille. Minut muistettiin kesän paikallisista bileistä. Vähän oli ehkä lähtiessä semmoista fiilistä että saattaa olla tulossa jotain flunssan tapaista. Joo, kyllähän sitä tuli ihan omiksi tarpeiksi.

Muutama biisi bongaus keskimmäisestä setistä. Raven maize – The real life. Klatch! – God save the queer. Jody Wisterhoff – Nostalgia? Aika semmoista saundia jota odottaa kouvolassa kuulevan. Useamman vierailun kokemuksella. Aika kova leka soitossa. Gat decor – Passion. Illan kovin leka ainesta vahvasti.

Anselmi Fiilis porukasta oli myös paikalla. Kävin paiskaamassa käsipäivää ja vaihtamassa kuulumiset. Oli kiva nähdä pitkän tauon jälkee kaveria. Puhuttiin siitä että kouvolan bileorganisaattoreissa on tapahtumassa nuorennusleikkaus, vanhukset tekee tilaa nuoremmille. Kun rupeaa olemaan muita velvotteita sen verran ettei ole enää aikaa tähän bilejärkkäilyyn.

Klo 23.30 Jokke L. Illan viimeinen puristus. Nyt tapahtui saundissa radikaalein muutos. Ei ollenkaan huonoon suuntaan. Kruunaa sopivasti illan 2 lämmittely settiä. Täällähän on bileet!!!

Muutama biisi bongaus setistä. Eric Prydz – Pjanoo. Inkfish – Early morning. Voltaxx – Rock my body. King Richard – Stupidisko. Noir – My MTV. Imogen Heap – Hide & seek? Faithless – Insomnia.

Glowstickeja jaossa jotka tuo tunnelmaa paikkaan. Joskus klo 01 pintaan näytti porukka lähteneen varmaan jatkamaan iltaa yökerhoon. Kävivät ottamassa pohjaa täällä. Viimeisen tunnin ajan tunnelma oli korkeamalla kuin katossa. Todella onnistunut aloitus bileelle. Toivotaan että porukka löytää paikalle ensi kerrallakin. Paikka oli täynnä yhdessä vaiheessa.

Oli kiva tulla käymään kouvostoliitossa jälleen kerran. Oli hieno ilta. Yhtään flunssa ei ilmoitellut itsestään illan aikana mutta seuraava aamu olikin sitten jotain ihan muuta. Sen takia tämä blogin kirjoitus ja julkaisu on näin myöhässä. Mutta kaikesta huolimatta oli hyvä reissu, hyvä lahti edustus ja unohtamatta paikallisia tuttuja. Tulen varmasti uudestaan, sen verran nautiskelin olostani mestoilla. Suosittelen paikallisille tapahtumaa. Illan kovin leka, gar decor – Passion! Toimii! Kuulin myös paljon laadukasta housea illassa. Unohtamatta loppupuristusta. Kiitos ja anteeksi.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

http://klubitus.org/kuvasto.php?id=2244


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. [GoodMusic] Autumn Night @ Coffee House kouvola 09.11.2013
  2. [Good Music] pres. Warehouse UG Party @ UG kouvola 21.07.2012
  3. Replay @ Coffee House kouvola 16.05.2015
  4. Replay @ Coffee house kouvola 18.04.2015
  5. Fiilis Meets Chicago Lounge @ Coffee House kouvola 29.11.2009