Fundamental Fridays w/ Alex M.O.R.P.H. @ Hehku Tampere 09.12.2016

Tässä blogissa käyn perjantain tapahtumia nippuun karkeasti ulkomuistista. Synttäri ajan etappi 3/4. Tänään oli virallinen syntymäpäivä. Neljä bilettä kahdeksaan päivään.

Oli tämän vuoden ensimmäinen kerta kun on Tampereen suunnassa bileiden merkeissä. Alex M.O.R.P.H. Oli syy lähteä Tampereelle. Tosin kun olisi tiennyt Orkidea 25 kiertueen pysähtyneen kaupuunkiin myös olisi tullut valinta paljon vaikeammaksi minne mennä.

Oltiin kaverilla etkoilemassa ja sitten bileen jälkeen yötä. Kiittää houstauksesta ja yöpaikasta Laura ja Osku. Olisi muuten jäänyt Tampereen reissu väliin. Meillä oli viikonloppuna hyvä rengasmatka. Perjantaina bileet Tampereella, kavereiden tapailua ja lauantaina samaa toimintaa ennen Turku siirtymätaipaleelle siirtymista. Aika tapaamis toimintaan loppui kesken.

Kun Tampereella oltiin niin olihan se pakko käydä ajamassa suomen pisin maantietunneli läpi kertaalleen.

Muutama tuttu oli myös paikalla.

Tuli valvottua reilu 20 tuntia samoilla silmillä. Nukuin tälläkin kertaa yllättävän hyvin vieraassa paikassa. Ehkä väsymys auttoi unen saantiin?

Ihan offtopic. Kebab annosten hinta on aika kova verrattuna esim. Lahteen. Reilu 1.50-2€ annoksissa hinnan eroa. Varmaan syynsä sille erolle mutta ihan otin esiin kun huomasi moisen.

Paikkana toimi Hehku niminen paikka joka oli uusi tuttavuus itselle Tampereen yöelämässä. Siisti paikka oli. Sopi tarkoitukseensa hyvin. Illassa parasta saundia soitti Symon & Jay.

Tästä jatketaan sitten lauantain Turun tapahtumilla seuraavassa blogissa.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana.

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Deeptroit @ Bar Q Kouvola 14.10.2016
  2. Hämäräradio pres. Jori Hulkkonen @ Torvi lahti 09.01.2016
  3. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel Bloemendaal Day 1 24.06.2016
  4. Lassi-Bileet – Hyvää Musiikkia @ UG Kouvola 12.03.2016
  5. Kosmos Festival Day 1 Torstai @ Open Air Ristiina 21.07.2016