Finrg Pres. The Wedding @ Katu-klubi Lahti 01.04.2017

kaksi bileistä tuttua kaveria saivat toisensa tänä aprillipäivänä. Onnea heille. Niin kuin bileen nimikin kertoo jo kaiken oleellisen.Hienot hääbileet oli järjestetty illalla Katu-klubilla. Oli tiedossa hullun pitkä ilta jatko bileineen kaikkineen.

 

Kävin kaverilla ennen bileitä morjestamassa heitä. Siinä meni pari tuntia niin nopeasti ettei huomannut ajan kulua ollenkaan. Sitten havahduin että olikin aika lähteä bileisiin. Bile mestalle kerkesin 21.08. Mietiskelin tässä vaiheessa että kuinka sitä jaksaa valvoa loppuun asti. Oli tehty valmistavia toimenpiteitä että jaksaisi olla mahdollisimman pitkään paikalla.

Manailin kun tietooni tuli että 1.4. on kahdet kovat bileet edessä joista piti valita kumpaan menee. Pure trance Circuksessa Helsingissä. Todella isot ja houkuttelevat trance bileet. Toinen ehdokas illalle oli kahden biletutun hääbileet Lahdessa. Tilannetta ei helpottanut yhtään se että molemmissa oli kovat soittajat illassa. Lopulta tulin siihen lopputulokseen että hääbileitä on harvemmin kuin isoja trance bileitä ja päätin jäädä Lahteen bileisiin.

Toinen kriteeri oli että tuoretta & vanhaa trancea kuuntelemaan Helsinkiin. Vastapuolella oli finrg bileet pitkästä aikaa ja paluu juurilleen, soitossa vanhan hyvän ajan polkkaa ja psykeä alussa noin karkeesti. Valinta ei ollut helppo tyyliin sormia napsauttamalla päättänyt  Jotenkin tuntui velvollisuudelta jäädä Lahteen hää bileisiin.

Klo 21 EE. Psykellä aloitettiin ilta tällä kertaa. Kiva olla Katu-klubilla bileiden merkeissä. Paikka toimii hyvin tarkoituksessaan. Suosittelen käymään ja toteamaan saman.

Paikalla odotusarvoisesti paljon tuttuja illassa. Oli myös semmoisiakin tuttuja nähty illassa ketkä tänä päivänä liikkuu bileissä tosi harvoin jos ollenkaan enää. Teitä oli kiva nähdä, vaikka ei välttämättä kerennyt juttelemaan teidän kaikkien kanssa. Paikalla oli heti alkuun yllättävän paljon väkeä.

Klo 22 DJ RX. Illan ensimmäinen hardi saundin setti. Pari biisi bongausta setistä. K Complex – Adagio (Rave mix). Pain on creation – Lush. Erittäin hyvää hardi saundia soitossa. Vanhaa hyvän ajan hardi saundia. Me likes. Tämmöistä saundia on kaivannut pitkän aikaa bileisiin. Mutta ei varmaan toimi kuin UG kemuissa joissa on sitä ymmärtävää bile kansaa paikalla.

Porukka oli hyvällä fiiliksellä liikkeellä tänä iltana. Blogin lukija kävi moikkaamassa. Kiitos Macio limsasta. Poliisi kunnioitti läsnäolollaan pitkän kaavan kanssa.

Klo 23 Swoosh & JNKS. Kaksikolta tuli ehkä koko illan sekavin setti. Hyvässä mielessä. Setissä oli psykeä, hardi saundia, trance klassikoita muutama. Jokunen biisi bongaus setistä. The thrillseekers – Synaesthesia. Veracocha – Carte blanche. Jon Doe – D7a Nämä toimi hyvin.

Klo 00 Endemic (UK) & Transcend (UK). Britti kaksikko päästettiin irti dekkien taakse. Huh huh mitä saundia he soittivat. Semmoista vanhan ajan pauketta että hoh hoh. Ehdottomasti parasta saundia illassa. Pari biisi bongausta setistä. Kevin Energy vs. DJ Proteus – London Helsinki underground (K complex remix). K complex – Adagio.

Näistä bileistä tuli reilu 10 vuotta taaksepäin olleet bileet musiikillisesti vahvasti mieleen. Eli ne vanhat hyvät ajat jota me vanhat pierut muistellaan ja haikaillaan takaisin.

Klo 01 Hääpari Alek Szahala & Yaya soittivat puolisen tuntia kunnon hardi pauketta. Sitten hää perinteet tietenkin kehiin.

Yllättävä ja hämmentävä jälleennäkeminen erään kaikenlaisia tekstejä täynnä olevan jääkaappi pakastin yhdistelmä. Legendaarinen Finrg studiolla taannoin ollut jääkaappi on jotenkin kulkeutunut tänne. Tämä on ehdottomasti pala Lahden bile historiaa. Tämä jääkaappi herätti paljon muistoja parille Finrg jäsenelle.

Oli mukava nähdä harvemmin enää bileissä liikkuvia kavereita täällä tänään. Jinkso, E-nrg, bates, Ninnu, Juhgu. Tekniikan puolen Veli. Pohjoisen vahvistus Macio. Teitä oli paljon ettei muista nimetä kaikkia, ketkä jäi mainitsematta, pahoittelut siitä.

Aivan loistava ilta Katu-klubilla jälleen. Hienot hääjuhlat. Ihan kuin olisi aikakoneella matkannut reilun 10 vuotta ajassa taaksepäin. Soitettu saundi toimi koko illan ajan. Britti kaksikko soitti parasta saundia illassa ehdottomasti. Niin kovaa lekaa että kelpaa.

Soitto loppui 01.30 ja hää velvollisuuksien jälkeen siirryttiin jatko bilemestaan. Jatkoista tulee oma blogi.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2440-finrg-presents-the-wedding

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Finrg Pres. The Wedding Jatkot @ UG Lahti 02.04.2017
  2. Bass Game w/ Coming Soon @ Katu Klubi Lahti 10.02.2017
  3. Kuvareportaasi: 10 Years of Finrg @ Senssi lahti 03.03.2012
  4. Chicago Stomp pres. Diffas & Raver @ Bar 69 Lahti 11.03.2017
  5. Decion 10 Year Career Anniversary @ Klubi 57 Tampere 02.12.2017