Finrg Pres. The Wedding Jatkot @ UG Lahti 02.04.2017

Kuten bile infoissa sanottiin jatkoista sen verran että sijainti on lähellä ettei kuljetusta tarvi järjestää. Oli hyvin toimiva siisti mesta bileille mutta turhan lähellä asutusta. Ongelmia siitä lopulta tuli. Kivaa oli niin kauan kuin sitä kesti. Oli hyvin järjestetty siirtyminen jatko bile paikkaan.

 

Klo 02.00 alkoi soitto. DjaneJ7 & Physics. Rumpubassoa ensimmäisenä kehiin. Soitossa mukavan letkeää rumpubassoa alkuun joka lopussa oli jo aikamoista runttausta. Toimi tähän kohtaan.

Heti alkuun oli tanssivaa porukkaa aika reilusti. Jonkun verran alkuvaiheilla porukka lähti pois paikalta. Tässä vaiheessa oli semmoinen fiilis että aamulla klo 07 aikaan ei ole paljoa porukkaa paikalla.

Klo 03.00 Substanced & Grimsoul. Hardi saundiin siirryttiin tämän setin myötä. Kunnon vanhan liiton lekaa. Että nautin kuulemastani. Toimi hyvin. Lost tribe – Gamemaster versiointi kuultu setissä. Klo 04.21 eli setin loppuvaiheilla kuultu styleä soitossa.

Tämän setin aikana taisi virkavalta käydä ensimmäisen kerran paikalla ja sanoivat että volumen tasoa pitäisi hiljentää että bileet saa jatkua. Äänenvoimakkuutta ruvettiin seuraamaan että ei nousisi häiritsevän kovaksi. Volumen taso laskettiin alkuun ihan minimiin että se latisti tunnelman. Sitten pikkuisen nostettiin volumea yleisen viihtyvyyden kannalta.

Tehtiin tilapäis ratkaisuja että ääni ei karkaisi ulos tilasta. Poliisilla riitti ymmärrystä alussa mutta sitten kun soitettiin paljon valituksia niin poliisi oli pakotettu lopulta lopettamaan bileet. Mutta mun mielestä linja on tullut inhimillisemmäksi. Arvostan tätä. Että annetaan mahdollisuus ja sitten vasta pakottavien asioiden takia tullaan pistämään bileet seis. Täysi ymmärrys omalta osalta virkavallan toimille. Pakon edestä.

Olisi ollut kiva nähdä Proteus dekkien takana heilumassa siinä kohtuu pienessä tilassa mitä oli tarjolla. Proteus olisi pettynyt siihen volumen tasoon millä olisi voinut soittaa. Nuo vinyylisoittimet jotka olivat soitto pöydällä vihjasi siihen suuntaan että olisi varmaan tullut aika nostalgiaa tihkuva setti. Tämä on siis pelkkä arvaus, ei tieto. Olisi varmaan aika rankkaa saundia ollut soitossa.

Näyttää siltä että finrg bileet liikuttaa väkeä kauempaakin ja miettikää, Lahteen!!! Toisaalta Lahdessa on pitkät perinteet Finrg:in pyörittämisestä.

Klo 04.30 Macio. Tuulahdus lapin hulluutta aamuun. Biisi bongauksia setistä. Commander Tom – Are am eye? Jatkojen kovin biisi. Business city – Yks yö Lahes. Kovin biisi ja taisi olla samalla viimeinen biisi aamussa. Oli hyvä oivallus soittaa tämä biisi Lahden vierailulla.

Kello 05 poliisi tuli ilmoittamaan että bileet loppuu nyt. Liikaa valituksia saanut lähiympäristöstä. Eihän siinä muuta kuin ulos bile mestalta ja lähteä kotiin. Hovikuski kerkesi just tulla paikalle kun sai todeta että bileet on ohi. Pari tuntia olisi ollut vielä soittoa tiedossa mutta nyt kävi näin. Pari muuttujaa.

Yhden tutun kanssa molemmat sanoivat että ovat väsyneitä. Ensimmäisen kerran näin todettiin klo 03 pintaan tyyliin että enää 4 tuntia bilettä jäljellä, jaksaa jaksaa… Vierähti kaksi tuntia lisää siinä juuri ennen kuin poliisi tuli viimeisen kerran paikalle. Silloin todettiin että väsy vaivaa edelleen ja ajatella, enää kaksi tuntia jäljellä. Se kaksi tuntia kuluikin hyvin nopeasti klo 07 eli bileen loppu tulikin aikaisemmin. Näillä mennään. Kyllä se on saavutus että klo 05 olen vielä hereillä ja tajuissani. Onneksi tämä ei tapahtunut aikaisemmin kun olisi tullut käytännön ongelmia mutta se siitä.

Aamu jatkot olivat onnistuneet, paikka oli todella hyvä mutta kuten todettua niin turhan lähellä asutusta. Ihanteellisen lähellä keskustaa bilettäjän kannalta mutta häiriöt vastapainona haittasi niin bileiden fiilistä kuin lähialueen asukkaitakin.

Jatkojen musiikki tarjonta oli hyvä, alun rumpubassot oli kiva lisä kokonaisuuteen. Jatkoille oli jäänyt jonkin verran tuttuja, ei niin paljoa kuin itse pää bileessä oli paikalla.

Kiitos tekniikan ja järjestelyiden tekijöille. Puitteet molemmissa tapahtumissa olivat enemmän kuin kohdallaan. Porukka oli jatkoillakin hyvällä fiiliksellä liikkeellä. Ei mitään tappeluita tai muutakaan häiriötä en nähnyt.

Helsingistä Pure trance bileistä oli tulossa väkeä jatkoille Lahteen mutta kun bileet loppui ennen suunniteltua loppua niin Helsingistä tulijoille ilmoitettiin että bileet on loppu ja voitte kääntyä takaisin.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2017/02-finrg_wedding_jatkot_020417/

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Finrg Pres. The Wedding @ Katu-klubi Lahti 01.04.2017
  2. Chicago Stomp pres. Diffas & Raver @ Bar 69 Lahti 11.03.2017
  3. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  4. Bass Game w/ Coming Soon @ Katu Klubi Lahti 10.02.2017
  5. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017