Fiilis We Love Pikkujoiulut 2017 @ Bar Q Kouvola 05.12.2017

Ihan ensimmäiseksi kiitos mahtavasta illasta Fiilis poppoolle. Kebabille ennen suuntaamista Kouvolaan. Ajoissa liikkeellä. Tänä iltana kuljettiin valtatietä 12 itään päin, päinvastoin kuin viikonloppuna. Odotettavissa tuttuja jonkin verran ja hyvää house musiikkia. Pari hetken mielijohteesta mukaan lähtenyttä kulkijaa mukana. Onnea 100 vuotias Suomi.

 

Kaiken säädön jälkeen selvittiin bile mestan ulko-ovelle klo 21.15 jossa oli ensimmäinen tuttu jännittävän instagram tarinan kera. Näin tarinan ja en voinut muuta kuin todeta että toimii. Hetken aikaa oltiin siinä ulkona ennen lopullista sisään menoa. Pelle D oli soittamassa kun sisälle kerkesi.

En ole koskaan nähnyt Kouvolan keskustassa näin paljon autoja yhtä aikaa, suorastaan ruuhkaa! Syy selvisi pian. KooKoo lätkämatsi oli juuri hetki sitten loppunut ja aika maansa myyneen näköistä porukkaa käveli bile mestan ohi. KooKoo oli hävinnyt illan lätkämatsin. Tuntuu lätkä liikuttavan kansaa täällä päin.

Kuten Kouvolassa saattaa odottaa niin koko illan ajan muutamaa biisi poikkeusta lukuunottamatta housea kuultu koko illan ajan. Ensimmäinen rohkea tanssija lattialla klo 21.45.

Pellen setistä jokunen biisi bongaus. Byron Stingily – Get up (everybody). DJ Tonka – She knows U.

Klo 22 Tomppa dekkien taakse. Alkuun soi pari tutun kuuloista biisiä joita en saanut mieleeni millään. Bee gees – You should be dancing versiointi. Gloria Gaynor – I will survive versiointi. Tompan viimeisimpiä biisejä ollut oletan Petteri Punakuono isomman orkesterin esittämänä kuulemani perusteella. Tai sitten olin juonut liikaa glögiä…

Klo 23.11 Anselmi Kuusisto dekkien taakse. Jokunen biisi bongaus. Anselmilla oli soittokaveri mukana dekkien takana. S’Express – Theme from S’Express versiointi. Energy 52 – Cafe del mar versiointi. Chicane ft. Bryan Adams – Don’t give up. Mark Funk & Danny Cruz – Givin’ my love. Rick Wonder – Make your move.

Kuten asia spiikkaamisessa todettiin että parasta house bileessä on trance. Siitä saatiin nauttia useammankin biisin voimin. Se toimi hyvin! Fiilis porukka osaa ja tuntee housen salat paremmin kuin omat taskunsa. Kouvola on house musiikin keskus.

Klo 01.10 Toukka & Niki Suhonen. Biisi bongauksia. Deux – Deux. Ultra Nate – Free versiointi. Insomnia Outo uusio versiointi. Tällä kaksikolla oli soitto tunnelma kohdallaan ja se näkyi myös tanssilattialle. David Guetta – The world is mine.

Tänä iltana oli mukavasti tuttuja liikenteessä. Paikassa oli havaittavissa tungosta jonka takia en hirveän aktiivisesti liikkunu siellä tungoksessa.

Klo 02.50 Fiilis Allstars. Tässä setissä pari tuttua biisiä, suorastaan kovaa lekaa. Tim deluxe – It just won’t do. De’Lacy – Hideaway.

Jokaisen soittajan setti oli hitusen erilaista mitä edeltäjä oli soittanut. Monipuolinen kattaus house musiikki tarjontaa illassa. Mitä ihmettä kysyy epätietoinen ja jatkaa… Maaginen puoliyö vasta lähestyy ja paikan tanssilattia on täynnä villisti bailaavaa bilettäjää.

Kropan sisäinen kello eli koko ajan viikonlopussa ja lauantaissa vaikka oli vain arkipyhä tiistai-ilta keskiviikon ollessa vapaa useimmilla. Arkipyhät sekoittaa sisäinen kellon aika vahvasti aina.

Tänään paikalla oli myös rivo pukki. Teki parhaansa että se myös näkyi. Oli kiva olla Fiiliksen bileissä ja perinteisissä pikkujouluissa. Ihan joka vuosi ei ole päässyt paikalle mutta aina mahdollisuuksien mukaan pyrkinyt paikalle. Koska Fiilis tekee tätä laatutakuulla, ei ole koskaan pettymystä tuottanut.

Tämä oli osa synttäri bile putkea. Tulee valtatie 12 tutuksi kun suuntaan ja toiseen liikkuu sitä pitkin.

Oli pk-seutulaisella kaveri koetuksella. Aika samoissa Tritonin seikkailun kanssa. Ensin eksyy Lahteen liha mukille ja eikä siinä vielä kaikki. Tästä matka jatkui Kouvolaan. Toisen kaverin seikkalu oli Helsingistä Turkuun ja aamulla löytää itsensä Lahdesta!! Josta pienen odotuksen jälkeen kulki junalla kohti Helsinkiä kotiin. Matkailu avartaa.

Jäin illassa ilman omaa nimikko piparia. Harmitus on suuri. Vähän ennen pilkkua pois paikalta. Mutta kaikesta huolimatta Lahti edustus kiittää illasta, olitte loihtineet hienot juhlat jälleen kerran. Seuraavaa mahdollisuutta päästä Fiilis bileisiin odotellessa.

Amma, Joona, Karo, Teppo, Fiilis porukka ja Hyvinkää edustus oli kiva nähdä pitkän puoleisen tauon jälkeen.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2459-fiilis-we-love-pikkujoulut-2017

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Fiilis – We Love Fourteen @ Bar Q Kouvola 28.05.2017
  2. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2015 @ Coffee House kouvola 06.12.2015
  3. Fiilis – We Love Pikkujoulut @ Coffee House kouvola 13.12.2009
  4. Fiilis We Love Pääsiäinen @ Coffee House kouvola 12.04.2009
  5. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2014 @ Coffee House kouvola 06.12.2014