Fiilis – We Love Pikkujoulut 2015 @ Coffee House kouvola 06.12.2015

Hyvää itsenäisyyspäivää suomen kansa! Reilusti klo 18 jälkeen kohti kouvolaa. Odotusarvoissa hyvät house bileet niinkuin fiiliksellä on tapana ollut järjestää. Piparia oli tarjolla tänä iltana.

 

Tänään oli tämmöinen hyvä talvinen ajokeli… NOT! Satoi vettä koko matkan ajan kouvolaan. Mutta tämähän meinaa olla nykypäivää että joulukuussa on yli 10 astetta lämmintä ja sataa vettä taivaan täydeltä. Niin ne ajat muuttuu. Mutta pääsimme perille.

Perillä klo 19.15. Ulos soi paikalle tullessa Stardust – music sounds better with you. Hyvä sisääntulo biisi. Kuten oli luvattu niin ensimmäisenä tekona paiskattiin käsipäivää järjestävän poppoon kanssa.

Hyvä klassikko matsku jatkui. Pelle D dekkien takana viihdyttämässä tällä hetkellä vielä vähäistä bilekansaa. M-People – Moving on up. Spiller – Groovejet (if this ain’t love). Erittäin hyvää saundia tarjolla heti alkuun. “Funky banana” eli Armand van Helden – The funk phenomena. Gala – Freed from desire. David Morales – Needin’ U. Kyllä kelpasi tämmöisiä klassikoita kuunnella paikan päällä.

Tämä olikin ainoa setti josta bongasin biisejä reilummin tai yleensä ollenkaan. Sunnuntai varmaan jonkin verran verottaa tulijoita varsinkin kun seuraavana päivänä on porukalla normi arkirutiinit. Mutta loppuillasta oli väkeä jo todella hyvin paikalla sunnuntaiksi.

Klo 20 vaihto. Oliver Chase. Tämä oli astetta rankempaa house runttausta. Hyvän maun rajoissa tietenkin. Ei biisi bongauksia setistä.

Pipari oli hyvää. Kiitos tekijöille. Ei mennyt työpanos hukkaan.

Klo 21.15 Caro². Ennakkoon kertoi että soittaa semmoista proge housea niin että kaikki nukahtavat paikassa. Tämä setti oli hyvä lisä illan tarjontaan. Todella erilaista settiä. En kuullut kuorsausta paikassa tai edes tasaista tuhinaa sen merkkinä että joku olisi nukahtanut. Eli tänään yritys hyvä ja ensi kerran astetta rankemmat proget kehiin tuuti lauluiksi.

Tässä vuosien varrella fiilis bileissä tutuksi tullut henkilö Amma, joka kuuluu fiilis bile kalustoon niin vahvasti että fiilis bileet ilman hänen läsnäoloaan tuntuu turhalta. Tuttu “tonttu” tutuissa vaatteissa. Hyvinkin pitkälle samaa linjaa joka pikkujouluissa.

Klo 22.15 vaihto jälleen. Palattiin normaalimpaan house saundiin tässä setissä. Soittajaa en tunnistanut. Ei ole vielä vuosien varrella koko fiilis soittajakaarti. Sen verran harvoin tulee käytyä paikalla. Ritari ässä biisi bongattu setistä.

Tänään oli oli ongemia sisäisen kellon kanssa. Herätessäni kellon meteliin aamulla sunnuntaina oli ensimmäinen ajatus että nyt on maanantai. Iltaa kohti olin sitten lauantaissa kun bileisiin olin lähdössä. Seuraavana aamuna olikin taas ihan oikea maanantai. Olen siis varmaan tämän viikon ihan sekaisin viikonpäivistä.

Tällä kertaa ei oltu raivattu tanssilattialle tilaa. Eli jos tanssijalkaa vipatti niin sitä piti sitten tanssia missä oli tilaa siihen.

Klo 23 (vähän ennen) Anselmi dekkien taakse. Aika normaalia house saundia soittoon. Ei biisi bongauksia tästäkään setistä.

Kiitos jälleen fiilis poppoo. Aina yhtä hienoa tulla bileisiin kun vastaanotto on hyvä. Mitä musiikkiin tulee niin hyvää saundia kuuli koko illan ajan. Illan parasta saundia oli ensimmäinen klassikko setti. Tässä taas opetus että kannattaa tulla ajoissa fiiliksen bileisiin. Klo 23.15 poistuminen ja bileet jatkui vielä kun poistuttiin. Oli vielä silloin hyvä meno päällä mutta taas kerran väsymys vei voiton taistelussa.

Jään odottamaan seuraavaa fiilis bilettä. Lahti edustus viihtyi hyvin illassa ja tulee toisenkin kerran.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kuvia illasta

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään. Valmista tulee vuoden 2016 aikana.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Fiilis – We Love Pikkujoulut @ Coffee House kouvola 13.12.2009
  2. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2014 @ Coffee House kouvola 06.12.2014
  3. Fiilis We Love Pääsiäinen @ Coffee House kouvola 12.04.2009
  4. Replay @ Coffee House kouvola 16.05.2015
  5. Fiilis – We Love Pikkujoulut @ Amarillo/Night kouvola 05.12.2010