Fiilis – We Love Pikkujoulut 2014 @ Coffee House kouvola 06.12.2014

Hyvää itsenäisyyspäivää itse kullekin. Tänään oma itsenäisyyspäivän vastaanotto on Fiiliksen pikkujouluissa kouvolassa. Onneksi tämä perinne jatkuu myös omalta osaltani. Viime vuonna päässyt paikalle. Paluu juurille, tapahtuma pidettiin Coffee housen tiloissa joka aikaisemmin Oli Fiiliksen “koti”. Hienoa että tänä vuonna pääsi paikalle.

Klo 20.06 selvittiin paikalle. Paikassa oli jo hyvä meininki päällä. Myöhemmin illasta väkeä oli tuvan täydeltä. Tosin kun lahti edustus saapui paikalle niin kaikilta oli tunnelma pilalla. Pöytäkin löytyi heti tanssilattian vierestä, tapahtumien keskipisteessä. Joka tosin umpeutui illan myötä paikan pisimmän pöydän muodossa.

Paikan pisimmällä pöydällä oli pituutta varmaan 4 metrin pintaan. Pöytää toisen perään jonoon ja siinä on pitkän pöydän salaisuus. Kyllä tanssijat löysitvät paikkansa jossa mahtui tanssimaan. Laadukasta musiikkia koko illan tarjoiltiin. Housen merkeissä pääosin. Yksi setti ainakin tuli vinyyliltä.

Tänä iltana oli “vähän” rauhallisempaa musiikkia tarjolla. Hardcoresta siirryttiin houseen. Alkuillasta kohdattu pieniä teknisiä ongelmia jotka saatu sitten pikaisesti korjattua ammattitaidolla.

Ensimmäinen vaihto 20.30 Pelle D aloitti soiton illassa klo 20 ja nyt sitten pois seuraavan soittajan alta. 30 min slotteja alkuun tarjolla ja sitten aloitetaan hämärä soittaminen. Kuullostaa lupaavalta.

Klo 21.00 Anselmi Kuusisto. Biisi bongaus. Inaya Day – Keep pushin’. Laatu saundi jatkui tämänkin setin merkeissä.

Amma nähty mestoilla ja vaihdettiin kuulumiset pitkän tauon jälkeen. Oli hienoa nähdä. Fiiliksen pikkujoulujen vakiokalustoa on hän. Paluu Coffee houseen oli mun mielestä pelkkää plussaa.

Skrillex oli hetkittäin hämmentämässä tiskin takana. Varmaan yli 10 kertaa illan aikana ainakin.

Klo 21.30 Vaihto. Biisi bongaus heti ekasta biisistä. Gala – Freed from desire. Setin ensimmäinen biisi. Mark Knight – Man with the red face. Dido biisi soi, ei enää muista sitä mikä oli kyseessä. Sitten vahvasti kasarille alkuperäis esityksen kanssa. David Bowie – Let’s dance versiointi. Right said Fred – I’m too sexy versiointi. Setin viimeinen biisi Sven Väth – L’esperanza. Tässä oli poikkeus illassa, tunnin pituinen setti.

Vaihdettiin pöytää tolpan toiselle puolelle. Yleiset näkymät paranivat. Hovi kuski Luuli jo hetken että olemme lahdessa kotikulmilla. Oli kuullema näkymät ulkona niin samantlaiset että hämääntyi vallan.

Kepeillä oli saavuttu paikalle iltaa viettämään. Porukka yleisesti hyvällä fiiliksellä liikkellä tänä iltana, hyvä näin. Klo 22 ja paikassa oli jo hyvin väkeä. Paikka tuntuu olevan aika aktiivinen tapahtumien suhteen. Joka viikonloppu jotain laadukasta tarjontaa laittaa kehiin.

Mitä mainoksia katsoin niin seuraavat kaksi viikonloppua toisena iltana olisi ihan itselle sopivaa tapahtumaa mutta tuo talouspuoli ei anna myöten juuri tällä hetkellä. Harmi sinänsä. Tiskin taakse terveisiä että sirpaleet tuottaa onnea.

Pöytään meni illan aikana ainakin yksi janojuoma jäissä pöytään. Musta on näemmä uusi joulun väri. Ainakin vaihtoehtoinen semmoinen. Nähty mustaa illassa.

Klo 22.30 vaihto. Iltaan sopivaa laadukasta saundia soitossa.

Klo 23.00 Technompaa saundia soitossa mun korviin. Klo 23.30 tienoilla New Order – Blue monday. Ehdottomasti illan kovain leka!!

Fiilis vetää hyvin väkeä paikalle. Tiettyä spessua porukkaa. Keitä vähemmän näkee bileissä enää.

Kaikkia illan soittajia en muista/tiedä nimeltä että siitä johtuu nimien pois jäänti. Illan aikana yllättävän vähän paikallisia tuttuja  Klo 23 paikka aika turvoksissa.

Klo 23.30 Caro².  Faithless – Insomnia versiointi. Vinyyliä soitossa koko setin ajan. Thumbs up.

Klo 00 aikaan suurin piikki tanssilattialla. Samaan aikaan alkoi hämärä soittaminen. Aikamoista tykitystä Saundi muuttui rankemmaksi selvästi. Anselmin soittamana tutun kuuloinen biisi jonka on kuullut jossain aikaisemminkin.

Klo 00.20 poistuminen, kuskilla huonosti nukuttu yö takana ja sen tuoma väsymys pakotti lähtöön kesken juhlien. Nakkarin kautta se ajatti ennen lahden suuntaan lähtöä. Piparia ei tainnut tänä vuonna olla tarjolla?

Kiitos Fiilis jälleen kerran laadukkaista bileistä housen merkeissä. Olisiko seuraava etappi sitten pääsiäisenä? Pääsiäinen ilman Fiilis bileitä on teeskentelyä. Kiitoksia kaikille paikalla olleille, me tehtiin näistä bileet. Erityisesti oli kiva nähdä muutamia tuttuja pitkän tauon jälkeen.

Illan soittajat luultavasti näin. DIIZIIT:
Caro², Pelle D, Djay-B, Mika Juhani, Oliver Chase, Niki Suhonen, Tom Hyppänen, Anselmi Kuusisto Lista kopioitu vuoden takaisen bileen topicista. Siitä saa valita. Boldatut tunnettu varmasti. Osa kasvoista oli tuttuja mutta ei osannut liittää nimeen. En viitsinyt ruveta arpomaan kun ei tuota lotto onnea ole koskaan ollut.

T’ämän blogin kanssa vietetty aikaa ’bout 4 tuntia alusta nettiin julkaisuun asti. Sitten kuvat siihen perään jonkun tuntia. Täysin sen arvoista.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2349-fiilis-we-love-pikkujoulut-2014

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Fiilis – We Love Pikkujoulut @ Coffee House kouvola 13.12.2009
  2. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2015 @ Coffee House kouvola 06.12.2015
  3. Fiilis We Love Pääsiäinen @ Coffee House kouvola 12.04.2009
  4. Fiilis – We Love Pikkujoulut @ Amarillo/Night kouvola 05.12.2010
  5. Fiilis Meets Chicago Lounge @ Coffee House kouvola 29.11.2009