Fiilis – We Love Fourteen @ Bar Q Kouvola 28.05.2017

Onnea 14 vuotiaalle bile organisaatiolle. Osanottoni pyöreiden kymmenien tärähtämisestä mittariin kaverille joka oli “matkoilla” synttäripäivänään. Pari vuotta vierähtänyt ettei ole Fiiliksen juhlissa ollut paikalla. Oli aika korjata tämä erhe. Tupla bile viikonlopun toinen etappi.

 

Pitkää ja varmasti antoisia ovat olleet nämä vuodet tehdä tätä tapahtumaa. Nykyään vähän harvemmin kuin muinoin “hulluna” aikana. Parhaimmillaan parin viikon välein oli sunnuntaisin tapahtumaa Kouvolassa pääosin. Nostan hattua tälle suoritukselle.

Oli tosiaan yllätys että oli pari vuotta vierähtänyt ilman Fiilis juhlia. Aina pääsiäisenä ja joulukuussa on ollut paha kilpailija Turun suunnalla samaan aikaan, Millennium. Synttäribileet ovat olleet sunnuntaisin ja itsellä ollut sitten aina ajankohdassa velvoitteita maanantaina. Nyt kun kaikki palaset loksahti paikalleen niin oli selvä että tänne on päästävä.

Heti kello 20 oltiin paikalla, kerrankin ajoissa. Yritettiin salaa livahtaa sisään huomaamatta mutta ei se onnistunut. Meidät huomattiin heti. Oletuksena illassa tarjolla hyvää house saundia. Klo 20.05 alkoi soitto illassa. Tomppa aloitti. Setin aloitus biisi Leftfield – Open up. Biisi bongauksia setistä. Crystal Waters – Gypsy woman.

Klo 21 Caro2. Kaveri kääri hihat ylös ennen soittoa. Se kannatti. Tuli niin kovan luokan klassikkoa soittoon että huh huh!! Alex Gaudino ft. Crystal Waters – Destination Calabria. Tässä biisissä todistetaan se tosiasia miten hyvin puhallinsoitin sopii houseen. Toinen joka sopii mielettömän hyvin on piano oikein käytettynä. Silkkaa timanttia tämä biisi.

Tänä iltana kuuli todella monta todella tuttua biisiä joita on kuullut erityisesti Fiilis bileissä vuosien varrella. Kuten tämä klassikko. Love connection – The bomb. Eddie Amador – House music. Mousse T ft. Hot ‘n’ juicy – Horny ’98. The Original – I luv U baby. The Shapesifters – Lola’s theme. Carolta todella kovia klassikko raitoja, kelpasi nautiskella.

Joskus sitä hämmästyy itsekin miten sitä tunnistaa biisejä joita ei ole vuosiin kuullut. Kuultu musiikki vissiin jää tiukasti muistiin. Näin ainakin omalla kohdalla.

Ensimmäiset rohkeat tanssijat klo 21.20 pintaan. Kaksi ekaa settiä oli todella tiukka hyvää saundia. Illan vanhetessa musiikki parantui koko ajan. Laatutakuulla.

Caro2 hävisi dekkien takaa mystisesti, luulin jo että soittaja vaihtui mutta ei sentään. Tuuraaja soitteli muutaman raidan ja Caro2 palasi dekkien taakse. Setin jälkeen kuulin syyn mystiseen häviämiseen, syy oli ihan pätevä ja uskokaa pois, ette halua tietää enempää asiasta.

Klo 22 Pelle D. Saundi muuttui selkeästi soittajan vaihduttua joka on ihan hyvä. Oman näköistä Housea kehiin. Ensimmäinen biisi mun korvaan Byron Stingily – Get up everybody. Tämä jäikin ainoaksi biisi bongaukseksi setistä. Mukavan erilaista saundia soitossa.

Tomppa kävi juttusilla ennen soittoaan ja huikkasi siitä lähtiessään että viihtykää… Näin me teimme. Pöydässä istuen nauttien hyvästä house musiikista. Väkeä oli todella hyvin kun miettii että oli kuitenkin sunnuntai ja väellä varmaan velvollisuuksia maanantaina että sen puoleen ei ollut väkeä tungokseen asti mutta hyvin oli silti väkeä paikalla illassa.

Tänään joutui poistumaan ennen loppua reilusti kun hovi kuskilla oli velvoitteita maanantaina. Olisi mieluusti ollut loppuun asti musiikki tarjonnan puolesta. Oli yksi tuttu tullut pitkän matkan takaa paikalle tunnin myöhemmin siitä kun olimme poistuneet. Olisi kiva ollut nähdä taas tauon jälkeen. Mutta velvollisuudet ensin ja sitten hupi. Näin tänään.

Klo 23 vaihtui soittaja. Tässä vaiheessa putosin kyydistä soittajan suhteen. En tunnistanut näin kaukaa kuka mahtoi olla? Illan soittajat oli merkitty “Fiilis dj’s” Mahdollisista yllätyksistä oli myös mainintaa. Soittoaikataulua olisi mahdoton tehdä kun ei välttämättä koko illan soittajat selvillä kenelläkään? Muuttujia matkassa…

Taas huomasi eron että soittaja oli vaihtunut. Nyt tuli niin synkkää saundia kehiin. Se toimi kyllä tähän kohtaan ihan täysiä. Todella hienoa saundia. Irtoaa illan kovinta saundia titteli. Samoilla hetkillä kuultu ihan todella hämärä mutta todella hyvin toimiva versio Danny Tenaglia – Music is the answer klassikko biisistä.

Tämän setin aikana volumen taso nousi huomattavasti. Äänessä ei oltu säästelty, basso potki ja tuntui. Lahti edustus poistu klo 00 pintaan paikalta.

Kiitos Fiilis porukalle illasta. Bar Q toimi paikkana hyvin. Fiilis on palannut juurilleen tuttuun rakennukseen. Oli hieno ilta. Musiikki toimi ja viihdyin hyvin paikalla.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Ei kameraa mukana illassa

Linkki kuviin tulee lähipäivinä

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa loppusuoralla. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

Merkatkaa kalentereihin Fabric Festival presents trance picnic 10.06.2017 Hämeenlinnassa, ilmainen ulkoilma bile! Lisä infoa https://www.facebook.com/events/410603872650510/ Suosittelen lämpimästi trancen ystäville tulemaan kauempaakin paikalle. Varmasti sen arvoista.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Fiilis We Love Pikkujoiulut 2017 @ Bar Q Kouvola 05.12.2017
  2. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2015 @ Coffee House kouvola 06.12.2015
  3. Fiilis – We Love Pikkujoulut @ Coffee House kouvola 13.12.2009
  4. Fiilis We Love Pääsiäinen @ Coffee House kouvola 12.04.2009
  5. Fiilis – We Love Pikkujoulut 2014 @ Coffee House kouvola 06.12.2014