Deeptroit @ Bar Q Kouvola 14.10.2016

Pitkän tauon jälkeen Kouvolan yöelämässä mukana. En kyllä muista nähneeni kovin aktiivista mainontaa Kouvolan yöelämästä. Oli kiva käydä pitkän tauon jälkeen Kouvolassa bileiden merkeissä.

 

Käytiin kaverilla Kouvolan kupeessa etkoilemassa kun oltiin huudeilla. Etkoilujen jälkeen suunnistettiin bile mestalle. Klo 21.44 kerettiin paikalle. Soitossa oli oudon kuuloista silti hyvää ei kaupallista saundia. Genreä en lähde arvuuttelemaan kun ei tietotaito riitä noin oudon saundin täsmälliseen tunnistamiseen. Jätän sen siis viisaammille.

Kun tultiin paikalle niin soittamassa oli Tom Hyppänen. Aika pian tuli vaihto ja soitto vuoroon Daniel Spirin klo 22 pintaan.

Kouvolassa viimeksi ravintola ympäristössä bile aktiviteetissa 2015 joulukuun alkupuolella. On aikaa kerennyt vierähtämään. Silloin Coffee housessa Fiiliksen pikkujoulut.

Sentään muutaman biisi bongauksen onnistuin suorittamaan. Illassa soinutta. Ultra Nate – Free. Versiosta ei tietoa. Toinen biisi mitä yritin muistella oli myös tutun kuuloinen, bileissä varmaan kuullut biisin aikaisemmin. Nyt ei saanut biisin esittäjää mieleen.

Klo 22.12 Lahti edustusta käytiin moikkaamassa illan isännän toimesta. Oli mielenkiintoisia keskusteluja muutamaan eri otteeseen, mutta jätetään keskustelun sisältö tähän. Läsnäolostamme tykättiin vaikka tunnelma oli pilalla heti kun saavuttiin paikkaan.

Paikka oli kokenut muutoksia sitten viime käynnin josta on aikaa paljon. Aktiviteettia on lisätty reilusti. Deeptroit tapahtumassa tykkään siitä että soitettu musiikki on kaikkea muuta kuin päivän hitti musaa. Esimerkkinä mainitaan että hetken aikaa kuului acid tyylistä saundia.

Klo 23 Tom Hyppänen & Daniel Spirin kahdestaan soittamaan. Hyvä saundi jatkui.

Paikassa on todella hyvänkuuloinen PA. Bassot potkii kivasti että tuntuu kropassakin silleen sopivasti. Väkeä oli paikassa reilusti koko paikalla olon aikana. Paikka on varmaan kohtuu suosittu.

Puolenyön aikoihin dekkien taakse Ivan Pennonen.

Kello läheni yhtä kun kroppa rupesi olemaan sitä mieltä että nyt on aika lähteä kotiin nukkumaan. Musiikki toimi itselle koko illan ajan. Viihdyin hyvin paikassa ja mahdollisuuksien mukaan varmasti paikalle toisenkin kerran. Kiitoksia illasta erilaisen musiikin merkeissä.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana tänä iltana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Facebookin rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Lassi-Bileet – Hyvää Musiikkia @ UG Kouvola 12.03.2016
  2. Fundamental Fridays w/ Alex M.O.R.P.H. @ Hehku Tampere 09.12.2016
  3. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel Bloemendaal Day 1 24.06.2016
  4. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel, Bloemendaal Day 2 25.06.2016
  5. [GoodMusic] Kuk-Q @ Q-bar Kouvola 30.08.2014