Ctrl Alt Del 7y Open Air Party @ Kariranta lahti 22.08.2015

Se olisi vuoro blogin numero 350. Bileissä vahvasti tarjolla teknoa koko päivän ajan. Paikka on ihanteellinen tämmöiselle tapahtumalle. Vielä kun sää suosi todella hyvin. Auringon paistetta riitti koko tapahtuman ajan. Bileet alkoi klo 12 päivällä ja loppui klo 04 torveen. 16 tuntia bilettä.

 

Paikalle kerkesin 12.45 tienoilla. Musiikki soi silloin jo. Vaikka aikaa oli varattu reilusti tekniikan rakentamiseen mutta aika oli loppunut kesken silti. Eli soittoaikataulu meni heti alkuun sekaisin. Järjestävän tahon tuntien olen varma että tämä viive johtui muuttujista eikä arviointi virheestä.

Parkkipaikkaa sai hakea 15min ja joutui auton jättämään aika kauas mutta sentään kävelymatkan päähän. Hieno ilma oli saanut porukan liikkeelle. Itse odotin tälle päivälle semmoista “normaalia” elokuun säätä eli olisi ollut viileämpää mutta ei vesisadetta. Hyvä näin että keli suosi.

Palvelu pelasi kohdallani super hienosti. Kiitos siitä. Mitä sivusta seurasi muutenkin palvelun tasoa niin se oli todella kohdallaan. Suosittelen ensi kesänä käymään paikalla kahvilla tai jäätelöllä.

Tulee hillitön bileputki tänään. Joutuu ennen tämän tapahtuman virallista loppumista poistumaan helsinkiin seuraavaan bileeseen. Oli semmoiset bileet mitä ei voinut missata. Teknolla aloitettiin tapahtuma. Basso kuului hyvin linja-autoaseman  parkkipaikalle, tiesi mihin päin suunnistaa. Ääntä kohti siis.

Ensimmäinen soittaja, betoni oli soittamassa kun paikalle pääsin. En kerennyt kauaa settiä kuulemaan kun tuli eteen soittajan vaihto.

Klo 13.07 vÄäristymä & DiZE7 live. Hämärää basso musiikkia kuvailisin settiä. Kavereilla oli vähän kiire pakata kamat pakettiin kun oli vielä toinen keikka samana päivänä helsingissä. Hyvää saundia he saivat aikaan. Todella hyvää.

Paikka oli muuttunut sitten viime käynnin toukokuussa aika paljon hyvään suuntaan. Oli semmoisia pieniä yksityiskohtia hiottu paremmaksi. Koristeellisia juttuja lähinnä. Paikalle oli myös ilmestynyt sohvia jotka olivat vapaasti käytössä. Hienoa että pääsi pehmeällekin istumaan.

Oli soittopaikka rakennettu eri paikkaan kuin yleensä. Oli hyvin eroteltu live setupille oma reilu tilansa ja DJ setupille oma puolensa. Oli reilun kokoinen teltta hommattu paikalle jos keli olisi ollut huono (lue satanut vettä) niin ei olisi tekniikka hörpännyt vettä kun oli kunnon suoja. Oli siellä kyllä kunnon live setup rautaa. Harmittaa kun ei kuullut siitä lähtevää sulosointuja. Olin silloin jo poistunut siirtymätaipaleelle kohti helsinkiä. Olisi varmasti ollut kuulemisen arvoinen setti. Mutta tänään meni näin.

Rollaattorilla asiakas saapunut paikalle. Mikä siinä kun ilmakin suosi ulkoilua. Päivällä oli selkeästi erilaista asiakasta verrattuna loppu iltaan. Päivällä vanhempaa porukkaa ja perheitä paljon paikalla. Sitten myöhemmin enemmän musiikin takia tullutta bilekansaa paikalla kun lapsiperheet olivat käyneet.

Ääntä oli tällä kertaa hyvin reilusti mitoitettuna. Oli varsin riittävän muhkea saundi kyllä joka oli varmaan tarkoitettukin. Tämän setin aikana oli todella nuoria tanssijoita, voi sitten vanhempana kertoa kuinka on nuorena käynyt bileissä ja vielä oikein tanssimassa.

Klo 14 pintaan vaihto. Benito. Tässä kohtaa ei ole muistikuvia soitetusta saundista koska tähän kohtaan ajoittui kauppareissu jossa meni se reilu 45 min tehokkaasti vaikka oli pikainen käynti kaupassa. Sekoitti vähän omia systeemejä.

Klo  15 Fat Tony. Kaupasta kun tuli takaisin niin olin kuulevinani räppi saundia. Että tämä setti oli aika sillisalaattia todellakin. Mutta hämärien muistikuvien perusteella muistelisin että olisi loppua kohti sitten vähän soitettu saundi parantunut loppua kohti.

Ennen klo 16 bongattu paidaton poika. Ei ole hetkeen tämmöistä nähty.

Klo 16 Dieter. 1982. Tuttu soittaja. Kaveri on vaihtanut soitto nimieään tai tänään soitettiin salanimellä. Mutta kyllä, taito on edelleen tallessa. En olekaan pitkään aikaan kuullut kaverin soittoa.

Klo 16.47 virkavalta kunnioitti läsnäolollaan ajaen alueen läpi vain kerran sinä aikana mitä itse olin paikalla.

Tirehtööri kävi pyörähtämässä mestoilla kun oli linja-auto asemalle oli basso kuulunut ja houkutellut paikalle kun aikaa oli. Tirehtööri ei tiennyt tästä tapahtumasta mitään ennakkoon, oli basson ääni yllättynyt.

Klo 16.40 Olpek. Tässä kohtaa myös tuttu soittaja jolla sama tilanne kuin aikaisemmin. Kaveri varmaan salanimellä soittamassa. Kaveri soitti omia biisejään ja remixejä alussa muutaman biisin verran. Harvinaista tässä tapahtumassa, biisi bongaus. Klo 16.52 Prodigy – The day is my enemy. Erikoinen versio.

Klo 17 pintaan vaihto. Tässä setissä oli myös vähän lisälaitteita mukana joilla sai lisää potkua saundiin. Hienoa tekno saundia tarjolla pienillä lisämausteilla. Menin sekaisin kun katselin soittoaikatauluja ja en löytänyt soittajalle nimeä. Soitossa teknoa ja hämärää saundia.

Tapahtuma oli houkutellut vanhan parran Ajjn myös paikalle fiilistelemään saundia ja tsekkaamaan liverautaa jota pöydällä oli ihan mukavasti. Paikalla nähty myös aika paljon vanhempaakin väkeä.

Prodigyn Maximin näköinen nuori kaveri oli paikalla järjestyksenvalvojana. Tämän sanon positiivisella mielellä. Ei huono ollenkaan olla Maxim kaksoisolento. Arvostan.

Klo 18 Zalentzy (Rus) vuoroon. Vinyylillä mentiin. Hyvää tekno saundia soitossa tässäkin.

Oli kiva nähdä Sonnia pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt tovi. Muutama sana siinä vaihdettiin.

Heti kun aurinko ei paistanut kohdalla niin ilman ala viileni selvästi heti. Aurinko kun lopulta laski mailleen niin sitten ilma viileni vielä lisää reilusti.

Klo 19 Upi. Oli aivotoiminta hitaalla kun ei tajunnut kun nopeasti katsoin flaikkua ja näin ohi mennen nimen Upi siellä enkä sitten osannut yhdistää nimeä oikeaan ainoaan Upiin. Oli yllätys kun menin kuvaamaan soittajaa. Siellä olikin tuttu soittaja. Upi soitti omaan makuun sopivinta saundia. Illan paras titteli menee tälle viimeisenä soitettuun settiin jolloin olin paikalla.

Taisin 4 soittajaa koko tapahtumassa tuntea ennestään ja muut soittajat olivat uusia tuttavuuksia.

Sain kehuja toukokuun tapahtuman setistäni. Hienoa että vanhempi saundi maistuu ja toimii ihmisille. Kiitoksia tästä. Lämmittää mieltä.

Joutui poistumaan tapahtumasta ennen loppua, jäi pari varmasti hyvää settiä kuulematta mutta velvollisuus vei helsinkiin bileisiin. Vähän jännitti mennä helsinkiin siellä tapahtumien takia. Mutta vähän jännityksellä helsinkiin. Klo 20 pintaan muutaman mutkan kautta kohti helsinkiä.

Ei voi kuin ylistää paikkaa ja järjestelyitä tälläkin kertaa. Kaiken kruunasi vielä todella lämmin ja aurinkoinen ilma. Kelpasi fiilistellä musiikkia paikalla. Ei jäänyt kuin pari settiä kuulematta, arvatenkin illan parhaat mun säkällä kun en ollut paikalla. Mutta velvollisuudet on hoidettava. Nautin olostani täällä. Kiitos erinomaisesta palvelusta myös. Ensi kesänä toivottavasti jatkoa samoissa merkeissä.

Soittojarjestys saattaa jotenkin olla kohdillaan mutta vaihtoajankohdat voi heittää jonkin verran.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2381-ctrl-alt-del-7y-open-air-16-hours

 

 


Ei aiheeseen liittyviä uutisia.