Cosmic Hullabaloo @ UG Kouvola 24.02.2018

Kuukauden toinen bile. Tieni vei Kouvolan suuntaan UG bileisiin. Oli luvassa pitkät bileet, 12h. Maraton bileet siis edessä. Olin illassa soittamassa. Meillä oli hyvä rytmiryhmä reissussa tänään.

 

Paikalle löysi lopulta aika helposti “apu opasteiden” avustuksella. Paikka toimi hyvin tämmöisen tapahtuman pitopaikaksi. Oli kaksi stagea rakennettu paikkaan. Main stage ja chill puoli. Tuo chill puoli jäi kokonaan pimentoon, ei tullut käytyä tilassa ollenkaan.

Paikalle siinä klo 20.30 pintaan. Isolla puolella soittamassa tuolloin Giik trance klassikoiden merkeissä mentiin eka tunti. Tuo Giik setti meni ihan ohi kun kantamuksia karisti pois kannosta. Jokunen juttu tuokiokin mahtuu tuohon alkuun.

Klo 20 Chill puoli. DJ Radioactive. Ambient/Psybient matskua soitossa. Nämä Chill puolen soittajat ja ajat ovat suoraan soitto aikataulusta katsottu.

Klo 21 Chill puoli. EveAngell. Chillout saundeja.

Klo 21 Iso puoli. Raver. Allekirjoittaneen setti vuorossa. Vanhan liiton rave saundia soittoon. Tällä kertaa soitossa hitusen vähemmän tunnettuja/soitettuja biisejä mutta toki hyvältä kuulostavia tietenkin. Muutama klassikko biisi setin lopussa. Jos joku biisi jäi kaivelemaan mieltä että mikä mahtoi olla ei hätää, biisi listaus löytyy tekstin lopusta. Ilokseni sain huomata että tanssijoita oli settini aikana, loppuvaiheilla eniten. Kiitos teille.

Klo 22 Chill puoli. Papa Chilly feat. Jonesy. Dub saundeissa mentiin.

Klo 22.30 Iso puoli. Tornado. Uplifting trancea soittoon. Klassikkoja soitoissa. Todella hienoa saundia soitossa! Jokunen biisi bongaus setistä. Oceanlab – On a good day. Perpetuous dreamer – Sound of goodbye. Jossain vaiheessa tuli Kyau & Albert – Kiksu.

Lisää bongauksia. The Thrillseekers – Synaesthesia. Rank 1 – Airwave. Cosmic gate – Exploration of space. Julmetun hienoa ja kovaa lekaa soitossa setissä. Hienoa kuunneltavaa. Tuli vanhat hyvät ajat mieleen. Sokerina pohjalla Super8 & Tab – Helsinki scorchin’ Tämän setin aikana ansaitusti reilusti väkeä tanssimassa.

Soittajia iltaan oli saapunut Oulu, PK-seutu. Tampere, Lahti, Kouvola ja Kotka.

Klo 23 Chill puoli. Fully synthetic soul. Trip hopin merkeissä liikuttiin.

Klo 00 Iso puoli. Maksimi voima & Papa Chilly. Jungle live setti kehiin.  Setin alun rumpubasso osuus maistui mutta sitten sen jälkeen mentiin oman mukavuusalueen ulkopuolelle setissä. Mutta kaikille illan seteille oli varmasti omat fani kuntansa että en moitteen sanaa halua esittää.

Klo 00 Chill puoli. Rising sun. Kaksi tuntinen setti.

Join tölkin harmaata vettä kun semmoinen tarjottiin hienon kylmänä. Kiitos tästä, maistui luovan tauon jälkeen hyvältä.

Klo 01 Iso puoli. J-one. Soitossa mitä itse kuulin oli hyvän kuuloista rumpu basso saundia. Ace of base – All that she wants dnb versiointi. Kuulosti hyvältä.

Klo 01.50 taistelu väsymystä vastaan hävittiin ja poistuimme ennen suunniteltua lähtö aikaa pois. Kello 03 oli tavoite aika poistumiselle johon tähdättiin mutta tänään ei ollut valmistautunut tarpeeksi hyvin. Mutta sen ajan mitä paikalla olin viihdyin hyvin.

Kiitoksia järjestäneelle taholle, paikat oli saatu siistiksi dekoilla ja äänikin riitti tilaan hyvin. Tila oli järkevästi jaettu. Alla settini biisilista.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2018/01-Cosmic_Hullabaloo_@_UG_Kouvola_240418/

Biisi listaus setistäni
Intro
YVES DERUYTER – Yvesday (Mayday mix)
JONES & STEPHENSON – The 3rd rebirth
DJ DICK – The iron raver
ILLUMINATUS 2 – Mystique
THE ROTTEN DUCK – Antromeda
ALEX STEPHENSON – Varcaz in trance
GARY D – Timewarp (Original mix)
DJ DAVE DAVIS – Transfiguration
MADAME X – Dreaming of a better world (Rave mix)
DUNE – Hardcore vibes (South bound mix)
DJ HOOLIGAN – Rave mania
ILSA GOLD – Silke
MICROWAVE PRINCE – I need your love
AXIS – Come on

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Empire w/ Cosmic Gate @ The Circus Helsinki 22.04.2017
  2. Yks Yö Lahes @ Torvi Lahti 19.01.2018
  3. Hard Bass Squad @ Wäiski Helsinki 14.04.2018
  4. [GoodMusic] 3 year [MusicParty] @ UG kouvola 07.03.2015
  5. [GoodMusic] White Experience @ Kulttuurikahvila Laituri Joensuu 07.07.2018