Club Afterlife 1 Year Anniversary @ Nightclub Charlotta klaukkala 31.01.2015

Olisi ensimmäinen kerta klaukkalan yöelämässä. Oli muuttujat meitä vastaan tänään. Auton kanssa pieniä murheita. Keli ei ollut paras mahdollinen, mikä tärkeintä päästiin perille ja kotiin takaisin.

 

Paikalle kerettiin 15 min ennen avaamista. Hyvä näin kun yksi meidän pohjoisen edustuksesta oli soittamassa heti ensimmäisenä. Paikka oli hyvänkokoinen tämän kokoisille bileelle. Heti alkuun tuli kourallinen porukkaa sisään, oikeastaan tämä toistuu pitkin suomea, maagisen puolenyön jälkeen oli tungosta havaittavissa mestassa. Taitaa olla ainoa paikka nuoriso osastolle missä käyvät.

Houstaus paikalla oli erinomaista, todella ensiluokkaista. Kiitos siitä kovasti.

Klo 22 Diffas. Sai kunnian aloittaa illan soitannan. Housea soitossa noin karkeasti. En lähde tarkemmin ala genreä kaivamaan koska se menisi kuitenkin vahvasti metsään jos rupeaisi jotain päättelemään. Mukavan letkeetä house saundia oli soitossa.

Savun käyttö oli varsin runsasta koko illan ajan. Savun määrästä tuli mieleen 90-luvun Nuutti lahdessa jossa savua oli varmaan vielä vähän enemmänkin. Niinkuin eräs kaveri tokaisi kerran että Nuutissa dj nojaa savukoneen katkaisijaan koko ajan. Oli poistunut paikalta tämän takia.

Klo 23 TimothyAlvarez. House linjalla jatkettiin. Hyvää house saundia edelleen soitossa.

Tunsin ennestään 2 soittajaa viidestä illan suorittajasta. Tiesin noin suurinpiirtein mitä he varmaan tulevat soittamaan. 3 soittajaa olikin sitten isoja kymysmerkkejä että mitä saundia he soittavat. Pelon sekaisin tuntein odotettiin aina kun soittaja vaihtui että koska saundi menee tänne EDM osastolle. Meidän kolmikolle ei toi edm maistu mutta itse olen varmaan pisimmälle siedättänyt sen musiikin suhteen.

Lähtö tuli paikasta pois kun siirryttin edm linjoille. Ei sillä etteikö sitä voisi bileissä soittaa, on periaatteessa vähän pakko kun nykyinen nuoriso tykkään siitä. Että saadaan porukkaa paikalle on myös siis soitettava edmää. Ehkä edm kohta/pian väistyy ja toivottavasti tulisi jotain parempaa saundia tilalle tapahtumiin.

Joonas Hahmo teki minun mielestä rohkean mutta mun korviin hyvän siirron kun palasi tutummalle saundilleen eli ns. normi tranceen. Mun korvat ainakin tykännyt kaverin parista setistä joita olen kuullut tämän muutoksen jälkeen. Sen soisi olevan uusi suuntaus musiikille. Hyvän kuuloinen trance saundi.

Klo 23.42 Eka havainto liikehdinnästä tanssilattialla. Ensimmäiset rohkeat uskaltautuneet menemään lattialle. Klo 00, maaginen kello puoliyö porukkaa rupeaa tulemaan sisään ihan tungokseen asti.

Klo 00 JEBE. Teknompaa saundia soittoon. Hyvää teknoa 1,5 tunnin ajan. Muutama biisi bongaus. Snap – Rhythm is a dancer. C & C Music factory – Everybody dance now. Todella vanhaa klassikkoa. Toimii. Size 9 – I am ready. Ilmeisen viimeinen biisi setissä Prodigy – Smack my bitch up.

Subbari elementti oli kovilla illan aikana. Kuullosti tosi pahalta kun se meni yli ja rupesi pärisemään. Klo 00.34 tungos lisääntyy entisestään.

Klo 01.30 Sitten tuli se kauhulla odotettu hetki. Edm valtaa dj kopin. Siinä vaiheessa oli soittopaikka aika tukossa porukasta. Pari biisiä hovikuski kykeni kuuntelemaan ja sitten totesi että nyt riittää. Tuli sitten lähtö kotia kohti.

Käytiin kebaani mestassa syömässä että jaksaa liikkua lahteen. Söin annoksesta noin puolet paikan päällä ja loput jätin himaan syötäväksi. Kun oli valmiiksi jo take away paketissa.

Keli ei ollut mieltä ylentävää paluumatkallakaan. Molempiin suuntiin oli tosi paska keli ajella.

Suuret kiitokset järjestäneelle taholle ja kaikille kenelle kiitos kuuluu. Houstaus oli todella hyvää. Siitä pisteet kotiin. Viihdyin hyvin ja tulen mieluusti toisenkin kerran kun osuu aikataulut kohdalleen.

Lahti pilaa tunnelman

Bilekansa huomio!! Pistäkää pääsiäis perjantai 3.4. ja (turku) sunnuntaina 5.4. ilta alustavasti vapaaksi kaikesta muusta. Ei mulla muuta.

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2356-club-afterlife-1-year-anniversary

Linkki kuviin tulee lähipäivinä

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. 1st Year Of Total Club Euphoria @ Night Club Ansa laihia 21.04.2011
  2. NCP – Grand Opening Weekend @ Nightclub Pure kerava 30.10.2015
  3. [GoodMusic] 3 year [MusicParty] @ UG kouvola 07.03.2015
  4. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 02.10.2015
  5. Chicago Stomp w/ Tremont @ Private Nightclub lahti 04.12.2015