Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016

Piti viettää Tampereen kupeessa koko viikonloppu mutta talous ei antanut myöten. Sitten ilmestyi mainos bileistä Lahdessa. Tänne kulki tieni. Jälleen hieno ilta tältä porukalta. Erittäin hyvää housea ja trancea ilman EDM saundia tarjolla illassa. Illan vieraileva soittaja vanha konkari Swoosh.

 

Paikalle klo 19.45, Vähän tiukoille meni saapumisen kanssa. Soittimet saapui juuri ennen ovien avautumista. Lyhyet nopeat valmistelut, soundcheck ja kaikki valmista iltaan. Vähän jälkeen klo 20 ovet auki.

Klo 20. Ensimmäinen setti meni kuullessa Fiilistellessä Chicago stomp djs soittamaa saundia. Aika pitkälle house saundien maailmoissa mentiin. Bongauksia setistä. Snap The power uusio versio. Fatboy slim – Right here right now uusio versio. Filterheadz – Yimanya uusio versio. The doors – Riders os the storm uusio versio. Hyvää house saundia koko setin ajan soitossa.

Klo 21.10 havaittu ensimmäiset tanssijat. Koko illan ajan oli tanssilattialla väkeä ja kun trance illassa alkoi niin lattia oli täynnä väkeä samantien.

Klo 22 Geman West. Housen maailmoissa jatkettiin  Setin loppuvaiheilla saundi muuttui selvästi. Deepimpää saundia kehiin. Saundi pysyi koko setin ajan hyvänä koko ajan. Ei bongattuja biisejä.

Klo 23 Pheat. Kaveri palasi juurilleen eli housen maailmoihin. Tämä setti osui ja upposi saundillisesti erittäin hyvin itselle. Aloitus biisi oli todella vanha klassikko biisi  Murray Head – One night in Bangkok. Ei muita bongauksia.

Hyvä house saundi jatkui tässä setissä. Menevää energistä saundia soitossa. Setin keskivaiheilla settiä tuli parin biisin putki jolloin raavin tikkuja päästä kun ihmettelin biisejä. Sama hämärä linja jatkui.

Klo 00 Grimsoul & Otto Dawn. Ensimmäinen biisi ysäriltä. Southside spinners – Luvstruck (Timo Maas remix) Hieno biisi. Hyvää trance saundia setissä koko ajan. Nobla six & Orkidea – Nana / oddworld mashup soitossa myös. Viimeinen biisi Eric Prydz – Opus (Grimsoul & Otto Dawn remix) Soitossa mukana paljon kaksikon omia edittejä ja mashupeja. Setin eteen n nähty vaivaa.

Tuntui siltä että väkeä ei olisi ollut yhtä reilusti paikalla tänä iltana ennen puoltayötä. Mutta 00.30 olikin tanssilattialla tungosta kun trancen soitto alkoi. Saatiin Heinolasta vieraita. Kyllähän tämmöisen trancen tahtiin kelpaa polvea nostaa. Toimii. Tuli paikasta mieleen Nuutti jossa savun käyttö oli myös runsasta.

Oli soitossa niin kovaa musaa että subbari kotelot eivät pysyneet paikallaan vaan siirtyivät savukoneen eteen salaa. Pari kaveria tönäisi subbari kotelot paikalleen.

Paikan omistaja kehui vuolaasti illan tapahtumaa. Tuo kaksi tuntinen trance setti oli kyllä nannaa korville. Tiukkaa runttausta. Tykkään.

Klo 01.54 Swoosh. Vanha konkari Lahden kyliltä. En olekaan hetkeen kuullut kaverin soittoa. Viimeisin muistikuva kaverin soitosta pitkän aikaa taaksepäin laadukkaan hardi saundin parista. Aikaa on kulunut varmaan yli viisi vuotta ja tässä välissä kaverin soitto on muuttunut jonkin verran. Psyken maailma oli imaissut miehen kokonaan. Ikä liene tehnyt tehtävänsä. Näillä mennään. Kun miettii miten saisi tänä päivänä keikkoja vanhalla hardi saundilla niin luulen ettei hirveästi keikkaa tulisi. Swoosh sanoi että keikka pyyntö tuli aika puun takaa. Oli kiva nähdä teitä pitkän tauon jälkeen Swoosh plus vaimoke.

Setistä yksi biisi bongaus. Danny Tenaglia.- Music is the answer

Illan loppuvaiheilla minua yritettiin väkisin ja sinnikkäästi saada tanssimaan, Mutta sehän ei onnistunut kun en en tanssi enkä hymyile. Taksi jonossa minut tunnistettiin tässä tapahtumassa soittaneeksi. Oli myös pari Porilaista nuorta kaveria ollut haistelemassa Lahden yöelämää. Olivat voittaneet paikallisessa yökerhossa punaiset hatut itselleen. Komeat olivat hatut.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2424-chicago-stomp-feat-swoosh-finrg/upload

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  2. Chicago Stomp 1v Synttärit @ Mayday Lahti 03.09.2016
  3. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  4. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017
  5. Chicago Stomp! @ Nightclub Private Lahti 04.03.2016