Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017

Kun kuulin että Kajis tulee Lahteen keikalle niin oli selvää että paikalle on päästävä. Hieno ilta jälleen Chicago Stomp porukalta. Kajis soitti juuri niin kovan setin kuin odotin. Pääsiäisen ensimmäinen bile.

 

Klo 20.45 paikalle. Tänä iltana pääsin suorittamaan yhden jutun Kajikselle. Tätä hetkeä olin odottanut varnaan lähes vuoden että pääsee suorittamaan tämän viimein. Palatte varmaan halusta kuulla mikä tämä juttu on?

Tarina alkaa tilanteesta kun Kajis taannoin julkaisi uuden tuotoksensa. Oli vaihtoehtona ostaa biisi ja ladata ilmaiseksi. Itse en ole ostanut mp3:ia vielä. Eli latasin biisin ilmaiseksi. Meni muutama päivä ja mietin että jotenkin tämä ilmainen lataus pitää artistille korvata tämä tekoni.

Rahan antaminen tuntui liian tylsältä vaihtoehdolta. Verokarhukin kyttää joka paikassa eli rahan siirtyminen minulta toiselle oli pois laskuista. Kerran satuin näkemään netissä asian josta Kajis tykkää. Perunalastuista. Eli oli selvää millä korvaan tekoni. Ostin siis iltaa varten kaksi Pringlers Hot & spicy sipsejä.

Alustin juttua ensin ennen kuin nostin repustani muovipussin jossa sipsit olivat. Kajis oli ihan kysymysmerkkinä että mitä siellä pussissa on? Odotetunlainen reaktio oli kun kaveri kurkisti pussiin. Naurua ja sain kiitoksen. Ennakkoon sanoinkin että kaveri saa naurut tästä jutusta. Toivotaan että valittu merkki oli mieluinen. Kaksi tuubia Pringlersiä sen takia että toinen oli biisin latauksesta. Toinen taas sen takia että kaverilla oli ollut hiljattain synttärit. Tämä tapahtui klo 22.50 kun Kajis saapui mestoille.

Alussa paikassa letkeää house saundia soitossa by Chicago stomp djs. Tyyliin biisien soittaja oli se kuka kerkesi ensin dekkeihin kiinni. Soitettu saundi toimi hyvin omalla kohdalla.

Yksi illan soittajista oli estynyt tulemasta paikalle. Ennen klo 22 dj vaihtui aika tiuhaan tahtiin kunnes päästiin illan soitto aikataulun mukaiseen järjestykseen.

Klo 22 Pheat. Housen maailmoissa jatkettiin. Eka intro biisinä toimi Eurythmics – Sweet dreams. Hyvää saundia soitossa. Psyke vaikutteita loppu setissä.

Klo 23 Fox Murder. Tämä setti mentiin teknon maailmoissa. Psyke vaikutteita biiseissä hetkittäin.

Klo 23.10 ekat tanssijat. Hämäräradion Simo oli löytänyt paikalle myös. Oli iloinen jälleennäkeminen Simon ja Kajiksen kanssa. Oli Simoa kiva nähdä pitkän tauon jälkeen. Maaginen puoliyön odotus että Kajis päästetään dekkien taakse. Silloin kaikki vaipuu transsiin pelkän soitetun julmetun kauniin trance saundin ansiosta. Se on selvä.

Klo 00.05 Kajis. Transsi trancea ala Kajis. Illan odotetuin hetki ehdottomasti. Kaveri on semmoisessa nosteessa kovan työn tuloksena. Kajis on täysin ansiosta tässä tilanteessa missä nyt on. Näen kaverilla olevan pitkä ura musiikin parissa jos vaan kiinnostusta riittää. Taivas on auki kaverin kohdalla.

Olen maininnut tämän aikaisemminkin, näen Kajiksessa nuoren Orkidean, heillä molemmille on todella suuri intohimo musiikkia kohtaan. En voi olla hehkuttamatta kaverin tekemistä. Hänestä kuulemme tulevaisuudessa paljon hyvässä mielessä.

Ensimmäisen biisin soidessa voin jo sanoa että tämä tulee olemaan parasta saundia illassa. Kuulin ennakkoon vähän tulevasta setistä. Setissä kuullaan muutama uusi julkaisu. Vähän vanhaa saundia ja omaa tuotantoa sekaan. Kuulostaa todella hyvältä jo tässä kohtaa. Uskon että tanssilattia vaipuu transsiin todella nopeasti. Silkkaa taidetta tämä saundi.

Muutama biisi bongaus setistä. Andy Moor vs. Orkidea – Year zero. Veikkaan Kajiksen omaa loistavaa remixiä biisistä. Veracocha – Carde blanche. Versiosta ei tietoa. Iho oli biisin ajan kananlihalla joka tietää aina sitä että biisi toimii!

Kajiksen setissä oli julmetun kaunista trancea soitossa.

Sain tekemisestäni kehun sanoja osakseni. Arvostan tätä. Siis palautetta kasvotusten, oli risuja tai ruusuja.

Klo 01.33 Otto Dawn. Psykeä soitossa. Aloitusraita Orkidea – Unity psyke versio.

Tämä setti jäi aika pitkälle ohi sektoriin kun kuljetus teknillisistä syistä ja piti valmistautua seuraavan illan rientoihin ja pitkään valvomiseen  Lähtö pois 01.40 pintaan..

Loistava ilta vielä vähän loistavamman vieras soittajan kera. Tuttua taattua laatua tämäkin suoritus. Viihdyin illassa jälleen kerran hyvin.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  2. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  3. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016
  4. Chicago Stomp 2v Synttärit @ Mayday Lahti 30.09.2017
  5. Chicago Stomp 1v Synttärit @ Mayday Lahti 03.09.2016