Chicago Stomp w/ Iiro A @ Private Nightclub lahti 01.01.2016

Vuoden ensimmäinen päivä. Vuoden ensimmäiset (ilta)bileet tietenkin loogisesti ajateltuna. Hieno aloitus bile vuodelle 2016. Hyvää loppuvuotta itse kullekin.

 

Paikalle hieman yli klo 22. Aika pian saapumisen jälkeen kuultu C & C Music factory – Everybody dance now. Tässä vaiheessa dekeissä kiinni Chicago stomp djs.

Klo 22.30 German West. Hyvää house saundia soitossa. Sen verran uutta tuotantoa tämä setti että noi biisi bongaukset jäi vähiin. Eli ei yhtään.

Ensimmäinen rohkea tanssija saatiin klo 22.40 lattialle. Tänä iltana ei sitä normaalia efektiä tullut että kun ensimmäinen rohkea uskaltaa mennä tanssilattialle niin saa seuraa sinne hyvinkin pian kun tanssilattialle menemisen kynnys on laskenut ensimmäisen rohkean myötä huomattavasti.

Mietin että miten paljon mahtaa tämä ajankohta, uudenvuoden päivä vähentää tulijoita? Jos on oikein railakkaasti on vuosi vaihtunut sitä saattaa olla vuosikymmenen kapula ja moni joutuu toteamaan että nyt kävi näin että jään kotiin potemaan kaameeta kapulaa. Toinen vaihtoehto joka varmaan vähemmistönä että bailaaminen jatkuu vielä toisen illan perään. Paikassa ei ollut ruuhkaksi asti väkeä.

Klo 23.30 Fox murder. Todella menevää ja maukasta tech housea. Vähitellen pääsee näihin uusiin genreihin kiinni että jotenkin joskus pikkuisen avun kanssa pääsee jäljille. En muista ihan äkkiä nähneeni että dj syö samalla kuin soittaa levyjä. Mutta mikäs siinä jos nälkä yllättää niin antaa mennä vaan. Eihän sitä nälkäisenä soitosta mitään tulisi.

Muutama biisi bongaus setistä. Three drives on vinyl – Greece 2000. House of pain – Jump around. Hämärin versio ikinä mitä ko biisistä olen kuullut. Survivor – Eye of the tiger.

Tanssilattialla ei ollut tänään hirveetä ruuhkaa illan aikana vaikka soitetussa musiikissa ei ollut mitään vikaa.

Klo 00.33 Otto Dawn. Illan trance annos. Pääosin trancea mutta siellä täällä tuli psyke biisejä väliin. Hyvän kuuloista runttausta oli tämä.

Klo 01.36 noin Pheat. Tänä iltana osui tämä psyke setti siihen sarjaan joka toimii omalla kohdalla. Ei biisi bongauksia setistä.

Klo 02.30 pintaan viimeinen soittaja illassa. Illan vieras tällä kertaa heinolasta Iiro A. Sen mitä alusta kuuli niin kuullosti ihan hyvältä psyke saundilta. Olisi pidempääkin kuunnellut mutta tämän illan kuljetinmestari oli lähdössä kotiin näihin aikoihin niin mukanahan se oli mentävä.

Klo 02.40 pois paikalta. Illan parasta saundia oli Fox murder house ja Otto Dawn trance setit. Nämä kaksi toimi illassa parhaiten omalla kohdalla. Viihdyin hyvin mestoilla. En tiedä tuliko tänä iltana vielä illan päätteeksi illan viimeiset nopeat kun ei kyennyt olemaan paikalla.

Oli hyvä ja kerrankin aikainen aloitus bilevuoteen. Aika tiiviiseen tahtiin vuoden alkupäivinä tänä vuonna biletarjontaa. Tästä se taas lähtee! Uusi bilevuosi!

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kuvia illasta

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! @ Nightclub Private Lahti 04.03.2016
  2. Chicago Stomp w/ Miikka L @ Nightclub Private lahti 05.02.2016
  3. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 04.09.2015
  4. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 02.10.2015
  5. Chicago Stomp w/ Tremont @ Private Nightclub lahti 04.12.2015