Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017

Oli aika ensimmäisen Chicago stomp bileen tänä vuonna. Tänä iltana juhlistin aika isoa merkkipaalua. Tuli täyteen 600 bilettä. Amo R vierailijana tänään. Jälleen laadukkaat bileet tältä poppoolta.

 

Hetkeksi aikaa istahdin paikalle ja mietin että 600 bilettä takana. Pari sekuntia mietin, ehkä joitain minuutteja, ajan taju hävisi hetkeksi kun hyviä muistoja vuosien varrelta pullahti pintaan. Pitkä taival on takana ja paljon koettavaa vielä edessä. Tästä lähdetään tavoittelemaan bilettä nro 700 rauhalliseen tahtiin miten rahavarat antaa mahdollisuuksia lähteä reissuun. Missään tapauksessa en luovu bileissä käynneistä. Rave forever!

Kukaan bile mestoilla ei tiennyt tilannetta joka minulla oli eli bileissä satanen rikki. Klo 21 pintaan paikalle päästiin hovikuskin kanssa. Tällä kertaa pääsi suorilta juhlistamaan merkkipaalua kun viimeksi 500. bile paljastui laskuvirheen takia jo siinä vaiheessa menneeksi joten juhlinta jäin myöhäisemmäksi seuraavaan kyseisen organisaation bileisiin. Juhlittiin sitten jälkeenpäin tapahtunutta.

House saundia soitossa kun paikalle päästiin. Klo 21.30 vuoroon German West. Biisi bongaus joka oli Chicago stomp dj’s setin viimeinen tai German West setin ensimmäinen biisi. Hardy hard – Here comes that sound uusio versio.

German Westin setistä biisi bongaus. Felix – Don’t you want me hämärän kuuloinen uudio versio. Ihan toimiva versio kuitenkin. Setti sisälsi taadukasta house saundia mun korvaan.

Jotain visioita tulevasta kuulin ihan ohimennen mutta jätetään kuitenkin nyt kertomatta tarkemmin. Jossain vaiheessa varmaan tulee julkiseen tietoon uskoisin.

Klo 22.30 Pheat. Housen, minimalin ja loppuvaiheilla psyken merkeissä mentiin tämä setti. Ei biisi bongauksia. Hyvää house saundia oli ja psyke oli myös hyvän kuuloista. Oli ilmeisesti itselle sopivaa laatua.

Klo 23.30 Amo R. Illan vieras Helsingistä. Lupaava nuori trance tuottaja/dj kenellä on lupaava tulevaisuus musiikin parissa. Tänään setissä oli muutamia omia biisejä soitossa. Omien biisien soittoa ei huomannut musiikillisesti millään muotoa, laadukasta saundia ollut tuotossa ja kuulosti hyvältä niin omat biisit kuin muutkin biisit setissä. Parasta saundia mun korvaan tänä iltana.

Mukavan erilaista ja vaihtelevaa trancea oli setin soitettu musiikki. Vierestä kuultu kommentti, tässä setissä oli illassa ensimmäinen kuultu hyvä biisi. Mielettömän kova setti kyllä.

Biisi bongauksia setistä. Pari biisiä bongattu. Todella hyvä biisi olikin. Super8 & Tab – Let go. Dash Berlin – Shelter.

Klo 23.53 ensimmäiset rohkeat tanssijat lattialle. Maaginen puoliyö ja porukkaa tulee sisään reilummin. Tästä voi tarkistaa kellon ihan missäpäin Suomea tahansa.

Klo 00.30 Otto Dawn & Grimsoul. Stompeista tuttu b2b setti jälleen. Mikäs siinä kun soitto pelaa hyvin tältä kaksikolta. Harmittaa isosti kun ei viimeksi kyennyt kaksikon settiä jäädä kuulemaan kun olin niin väsynyt ollut koko illan ajan. Tänään sain vähän balsamia haavoille illan setin muodossa. Hyvää trance saundia soitossa ja psyke oli myös hyvää laatua.

Tämä setti oli sekoitus laadukasta trancea ja hyvää psykeä sekaisin. Tuli hetken hiljaisuus klo 00.35 joka kesti tovin ja soitto jatkui.

Biisi bongauksia setistä. Kaycee – Escape. Marco V – Godd. Kova leka. Mauro Picotto – Lizard. Pendulum – The island. Prodigy – Voodoo people psyke versio. Tämän kun paikalla olleet tunnistivat niin tuli taputuksia, osasivatko odottaa että tästä biisistä tuleekin psyke versio eikä sitä aitoa originaalia  Itselle oli heti selvä mikä on versio kun biisi alkoi, varsinkin kun edellinen biisi oli psykeä.

Lisää bongauksia. Filterheadz – Yimanya. Kova leka. Eric Prydz – Opus. Toimii. Viimeinen biisi illassa Moby – Lift me up.

Loistokkaat bileet jälleen, laadukasta musiikkia kaikilta soittajilta. Amo R paras omaan korvaan tänä iltana. 600. bile tuli kohdalle tänä iltana. Aika iso luku bileiden määräksi vaikka itse sanon. Ei muuta kuin kohti seuraavaa täyttä sataa bile kerrallaan.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa matkassa

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  2. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017
  3. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016
  4. Chicago Stomp 2v Synttärit @ Mayday Lahti 30.09.2017
  5. Chicago Stomp 2.3. @ Ravintola Meininki Lahti 02.03.2019