Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017

Bile paikalle klo 20.15 pintaan. Oli viime hetken säätöjä menossa kun paikalle saavuin. Tänä iltana paljon psykeä tarjolla. Soitto aikatauluun tuli muutoksia pienen laskuvirheen takia. No problem.

 

Klo 20.30 Pheat b2b German West. Mukavan kuuloista house saundia soitossa kaksikolla. Setissä kuultu Murray Head – One night in Bangkok uusio versio. Fox Murder sai osakseen pienen källin kanssa soittajaltaan. Fox Murder oli joskus antanut biisin Pheatille aikoja sitten. Pheat oli löytänyt biisin arkistoista ja otti biisin soittoon tänä iltana. Fox Murder tunnisti biisinsä aika nopeasti kun se rupesi soimaan. Oli loistava biisi jo tuommoisena ja nykyään biisi kuulostaa ihan erilaiselta sanottiin tuottajan puolelta.

Oli jäänyt tuo warm up setti oli vahingossa jäänyt vain puoleen tuntiin  kun sen piti olla puolitoista tuntia. Siitä tuli tunnin “ongelma” joka ratkaistiin helposti. Fox Murder & Otto Dawn soitti 45 min b2b setin ja soittaja vieraalle annettiin 15 min extraa soiitto aikaan.

Klo 22.30 Fos Murder b2b Otto Dawn ylläri soitto. Psyken merkeissä pääosin mentiin tämän kolme varttia.

Klo 23.19 Allan Castellanos. Sukellettiin syvemmälle psyken maailmaan. Kaveri soitti livenä koko setin omaa tuotantoa ja soitti päälle juttuja jotka tulivat rautatason laitteesta. Vaikuttava oli kyllä tämä setti saundillisesti ja kun tiesi sen että kaikki tulee livenä. Nostan hattua suorituksesta.

Kaveri ei ole tunnettu suurissa määrin Suomessa. Mutta huomasi setin aikana tanssilattialla olleen määrän kasvun että kyllä fanikuntaa jonkin verran löytyy Suomesta.

Soitettu saundi oli semmoista sujuvasti rullaavaa psyke saundia. Ensimmäistä kertaa kuulen kaverin soittoa.

Itsellä ei ollut paras päivä ja tämä bile ei onnistunut kääntämään fillistä olennaisesti parempaan päin. Mutta päivä tämän jälkeen oli taas kohtuu normaali päivä että tilanne on ohi.

Klo 00.30 Fox Murder. Psyken maailmoissa jatkettiin iltaa.

Klo 01.30 Otto Dawn. Viimeinen vaihto. Psykeen on vaihtanut soitto genren. Tuottaa myös psyke henkistä musiikkia tänä päivänä. Uudet kuviot siis kehissä. Soitossa psykeä ja vanhempaa goa trancea setin loppu vaiheilla, näin ennakkoon sanottiin.

Loppuillasta oli vähemmän porukkaa tanssilattialla ja meno yltyi omasta mielestä loppua kohti rajummaksi. Ehkä vaan luulen niin. Klo 02 pintaan kotia kohti.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana illassa.

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

Merkatkaa kalentereihin Fabric Festival presents trance picnic 10.06.2017 Hämeenlinnassa, ilmainen ulkoilma bile! Lisä infoa https://www.facebook.com/events/410603872650510/ Suosittelen lämpimästi trancen ystäville tulemaan kauempaakin paikalle. Varmasti sen arvoista.


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  2. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017
  3. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016
  4. Chicago Stomp 2v Synttärit @ Mayday Lahti 30.09.2017
  5. Chicago Stomp 2.3. @ Ravintola Meininki Lahti 02.03.2019