Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 04.09.2015

Tämän porukan ensimmäinen bile tässä paikassa. Joka kuun ensimmäinen perjantai konemusiikkia ilman edm höystettä tarjolla. Tuore on myös bilejärjestäjä organisaatio. Hyvää musiikkia kuulin illassa. Tätä on lahden yöelämä kaivannut.

Kuun ensimmäisenä perjantaina Chicago stomp! Valtaa Private nightclubin. Ideana on tarjota konemusiikkia laajalla skaalalla unohtaen kuitenkin edm hitit kokonaan. Niitä et täällä kuule. Soitettu musiikki illassa saattaa olla hyvinkin housesta hardimpaan saundiin. Riippuu aina illan teemasta.

Edellisen kerran olin paikassa joskus 90-luvun loppupuolella kun olin työkaverin 18v synttärijuhlissa mukana. Paikka oli silloin hitusen erilainen verrattuna nykypäivään. Rahasta tämä ei jää kiinni, ilmainen sisäänpääsy, ei maksullista narikkaa. Paikkaan saa pienemmällikin porukalla bileet aikaan kun tila on suht pieni. Paikka toimii hyvin bilepaikkana.

Klo 22 pintaan kun paikalle kerkesi niin soitossa oli house saundia. Edm vapaa tapahtuma joka varmaan jo itsessään saa tiettyä porukkaa mukaan menoon. Porukkaa joka ei käy enää niin paljon bileissä osittain edm yliherkkyyden takia.

Tänäkin iltana oletan, biisin toivojia parikin kappaletta. Tänään oli tapahtuma ilta joka mennään tietyn musiikkityylien merkeissä jolloin sinne väliin ei mahdu valitettavasti toivebiisejä. Tänä iltana toiveita pystyttiin toteuttamaan huonolla prosentilla.

Eka setti mitä kerkesin kuulemaan ja toinen setti olivat hyvää house saundia. Klo 22.41 Biisi bongaus. Snap – Rhythm is a dancer biisistä versiointi. Pienten apujen kanssa sain tämän biisin bongattua. Jody Wisternoff – The bridge (Chicane rework) Chicanen käden jälki kuuluu selvästi biisissä. Yllättävän hyvä versio näinkin uudeksi biisiksi.

Väkeä oli hyvin mestoilla jo ennen klo 23. Puoli tuntia tästä eteenpäin tanssilattialla oli jo tungosta havaittavissa. Saatiin bile fiilis aikaan. Klo 22.53 ensimmäinen rohkea tanssija.

Biisi bongauksia. The Bucketheads – The bomb (These sound fall into my mind). Wamdue project – King of my castle. Doors – Riders on the storm versionti.

Klo 23 German West. Deep housea tarjolla. Hyvää house saundia tunnin verran. Klo 23.30 tanssilattialla tungosta. Biisi bongaus setistä. Fatboy slim – Star69.

Paikassa nätti nuori naistarjoilija. Tarjosi illtaan silmäniloa.

Tuli hämärä Simon kanssa jutusteltua pitkä tovi niitä näitä. Manattiin kun on niin paljon isoja hyviä bileitä tulossa ja kaikkiin ei ole varaa mennä kun ei rahavarat riitä.

Klo 00 Fox Murder. Housen ja tech housen merkeissä liikutiin. Alkuun oli semmoista letkeämpää saundia soitossa josta tahti kiristyi sitten hieman. Loisto saundia.

Oli paikassa myös vahempaakin väkeä liikkeellä jonkin verran. Itse ensimmäistä kertaa paikassa Private nightclub nimen aikaan. Aika hyvin oli tuttujakin paikalla.

Klo 00.58 Otto Dawn. Siirryttiin trancempaan saundiin. Alkuun psyke saundia joka ei ole omalla mukavuus alueella. Klo 01.27 vaihtui tyyli enemmän omaan makuun sopivaan saundiin.

Kaksi kertaa sain tänä iltana juomaa kengille ja päälleni. Ensimmäinen tapaus oli monen asian epäonnistumisen summa. Jälkimmäinen tapaus voisi pitää muiden juomista parempaa huolta ettei horjahda silleen että juomat kaatuu ja tulee päälle. Tapahtunut on tapahtunut ja sitä ei saa tekemättömäksi. Mutta seuraavaa kertaa ajatellen jos pikkuisen vähemmän tärpättiä että pysyy tuo koordinaatio kyky paremmin hallussa.

Vähän ennen klo 02 pois mestoilta kun hovikuskilla oli aikainen herätys aamulla reissuun. Viihdyin hyvin ja tulen varmasti toisenkin kerran jos järjestetään. Suosittelen konemusiikin diggaajille jotka eivät tykkää edm hitti saundista. Täällä kuulee edm suodatettua konemusaa.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut mukana tänä iltana

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 02.10.2015
  2. Chicago Stomp w/ Tremont @ Private Nightclub lahti 04.12.2015
  3. Chicago Stomp @ Private Nightclub lahti 06.11.2015
  4. Chicago Stomp w/ Iiro A @ Private Nightclub lahti 01.01.2016
  5. Chicago Stomp! @ Nightclub Private Lahti 04.03.2016