Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 02.10.2015

Oli aika kuukauden ensimmäisen perjantain ja Chicago stompin. Toinen tapahtuma tältä poppoolta. Hyvä laadukas toteutus jatkui. Porukka oli löytänyt paikalle hyvin. Heti alusta lähtien oli väkeä enemmän paikalla kuin ensimmäisellä kerralla. Puskaradio on toiminut siis.

Klo 21.35 paikalle. Mukavan kuuloinen house saundi soi kun paikalle saavuin. 21.41 C & C Music factory – Everybody dance now versiointi. Kiva olla taas täällä. Vaikka paikka on pieni niin se toimii tarkoituksessaan paremmin kuin hyvin. Tanssijoita oli heti alkuun uskaltautunut lattialle.

Soi biisi jossa oli lainattu Fatboy slim – Right here right now biisistä pätkää. Loistokas house saundi jatkui setin loppuun asti. Tänään käytössä läppä, älä huuda, mie oon herkkä!Keskustelua bileistä, menneistä ja vähän tulevaisuuden suunnitelmistakin. Mutta tulevaisuuden suunnitelmista vaietaan siihen asti kunnes se on julkista.

Oli ilo huomata että väkeä oli enemmän paikalla kuin edellisellä kerralla. Selkeästi bile kiinnostaa bilekansaa. Lahti on kaivannut tämmöistä selkeästi. Paljon tuttuja liikenteessä. Oli vanhempaakin väkeä liikkeellä.

Klo 22.30 German West. Housen merkeissä jatkettiin. Biisi bongaus setistä. Planet funk – Chase the sun versiointi. Loppu setissä kuultu trance saundia.

Kun oikein kaivelee ja hakee paikasta miinus puolia niin en keksi kuin yhden minkä kanssa oppii kyllä elämään. Vessa kapasiteetti on vähäinen. Ennakoi vähän sinne menoa niin ongelmia ei tule.

Tästä viikonlopusta tulikin ihan puun takaa tupla bile viikonloppu. Eipä tuo haittaa. Hienoa että tupliakin vielä tulee välillä. Vanha jaksaa… Niinkuin nähtiin illassa lahden uusin ikiliikkuja, oikea duracell pupu… Ihan kuin ei olisi ikuisuuksiin käynyt missään, semmoisella innolla tanssi koko illan ajan. Kävi harvakseltaan ilmoittamassa pöydässä että on vähän hiki ja lähti samantien joraamaan.

Porukkaa tulee ja menee mutta väen määrä paikassa pysyy suht vakiona.

Klo 23.30 Fox Murder. Housen maailmoissa mun korvaan liikutaan tässä setissä. Vähän erilaisempi setti tänään soitossa verraten normaaliin. Setti toimi hyvin tähän kohtaan. Mun “todella herkkä” sävelkorva väitti kuulleensa setissä myös trance saundia 00.15 tienoilla josta siirtyi psyke saundiin. Omaan korvaan sopivaa mallia.

Taitaa olla 21 vuotisen bile urani ensimmäinen kerta kun näen sokean ihmisen bileissä. Todella hienoa että on lähtenyt saattajan kera nauttimaan hyvästä musiikista. Isosti respectiä täältä suunnasta tälle teolle.

Klo 00.30 Otto Dawn. Ennakkoon kuullut soitettavasta saundista. Odotin innolla tätä settiä.  Rapsakkaa trance saundia soitossa. Aika hyvin mun korvaan sopivaa trance saundia. Eikä tanssilattia jäänyt kylmäksi vaan tämä setti sytytti tanssilattian liekkeihin. Kunnon party trancea soitossa. Klo 01 tienoilla Prodigy – No good (start the dance) versiointi.

Rankempi trance saundi jatkui ja näytti toimivan hyvin, tanssilattia täynnä iloisilla huudoilla höystettynä, soittajalle varmasti palkitsevaa. Erittäin hyvin osui omalle kohdalle. Illan parasta saundia. Oli sokerina pohjalle jätetty ikimuistoinen biisi. Mutta pari muuttujaa sotki kuviot sitten täysin ja kyseinen biisi jää tuleviin setteihin kuultavaksi.

Klo 01 aikoihin kiinnitin huomion tanssilattiaan enemmän ja rupesin pohtimaan kauan tuo tanssilattia on ollut ihan tupaten täynnä väkeä?

Klo 01.25 vuoroon yllätys DJ lyhyellä setillään joka taisi parin muuttujan jälkeen vähän venähtää hieman. Tästä alkoi illan psyke saundi soimaan loppuun asti.

Klo 01.43 Moby – Lift me up versiointi.

Klo 02 pintaan pois paikalta psyke saundin soidessa. Seuraavaa odotellessa. Kaksi ensimmäistä suoritusta ovast olleet sen verran hyviä että varmasti jos kolmas kierros tulee niin tulen paikalle. Olen viihtynyt hyvin paikalla. Illan trance runttaus oli omalla kohdalla parasta illassa. Sitten kohti uusia seikkailuja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 04.09.2015
  2. Chicago Stomp w/ Tremont @ Private Nightclub lahti 04.12.2015
  3. Chicago Stomp @ Private Nightclub lahti 06.11.2015
  4. Chicago Stomp w/ Iiro A @ Private Nightclub lahti 01.01.2016
  5. Chicago Stomp w/ Miikka L @ Nightclub Private lahti 05.02.2016