Chicago Stomp pres. Diffas & Raver @ Bar 69 Lahti 11.03.2017

Oli aika kisa humun hälvettyä Chicago stompin väen kaivautua piilostaan esiin ja järjestää uudessa paikassa bileet. Allekirjoittanut soitti tunnin verran vanhan liiton helmiä. Tupla bileviikonlopun toinen etappi. Taattua laatua oli illan musiikillinen tarjonta.

 

Klo 20 pintaan paikalle. Vähän ajatellusta ajasta myöhässä oltiin. Ensimmäistä kertaa paikassa mukaanlaskien edeltäjänsä. Aika kaveri pitoista oli paikalla olijat. Ei tuo haittaa.

Klo 20 German West. Deep house tunnelmissa mentiin ensimmäinen tunti.

Vähän ennen ilta ysiä ensimmäisiä tanssin elkeitä. Saa nähdä miten tulee väkeä paikalle kun ei olla ihan keskustassa. Kaikki fanaattisimmathan tulee tänne kyllä mutta miten tuo ns normi väki?

Klo 21 Pheat. Housen maailmoissa liikuttiin. Aika erikoista ja omituistakin saundia hetkittäin soitossa. Mutta toimi omalla kohdalla hyvin.

Porukkaa tulee sen verran kuin sitä tulee. Aika paljon tuttuja paikallaolijoista. Yllättäviä kasvoja paikalla joita ei kovin usein tänä päivänä enää näe bileissä liikkuvan aktiivisesti. Mutta oli kiva nähdä teitä bile kuvioissa pitkän tauon jälkeen.

Klo 22 Fox Murder. Teknon maailmoissa mentiin. Yllättävä veto kaverilta. Varmaan aika virkistävää välillä soittaa jotain mitä ei juuri tule soitettua syystä tai toisesta. Hyvää vaihtelua.

Illan äänentoisto oli myös vaihtelua. Cerwin vega tarjosi kovan äänenpaineen joka kuului varmaan hyvin siihen uloskin kun tupakalla on käynyt. Merkkiin liittyviä muistoja kerrottiin vuosien varrelta. On sattunut kaikennäköistä.

Klo 23 Diffas. Toinen illan vieras soittajista. Odotellaan mitä levy laukusta löytyy. Funky house nimikkeellä mentiin. Sitä laatua kuultiin setissä. Ainakin yksi biisi. Housea Diffaksen tapaan. Niin taidokasta miksaamista ja mitä biisi valintoja! Semmoista saundia että heikompaa hirvittäisi.

Muutama biisi bongaus setistä. Tiesto – Flight 643. Gat Decor – Passion. Paul Johnson – Get get down. Armand van Helden – The funk phenomena. Tämä biisi kulkee itsellä nimellä funky banana. Tiuhaan tahtiin vaihtuu biisit niin taidokkaasti ett ei edes huomaa missä kohtaa biisi vaihtuu. Semmoista korvakarkkia että ei ole hetkeen kuultu. Ehdottomasti illan parasta saundia!!

Se on tuo musiikki, oikeanlainen mielimusiikki saa ihmeitä aikaan fiiliksessä. Se voi nostaa mielialaa huomattavasti tai sitten ajaa sinne pohjalle jos huonoa musiikkia kuulee liikaa. Musiikki on ihmeellinen voima.

Klo 00 Raver. Allekirjoittanut dekkien taakse. Tunnin aikamatka 90-luvulle. Tiukkaa ysäri junttausta kehiin tässä vaiheessa. Fiilistelin tossa settiin valittuja biisejä, mietin että ehkä kovin biisi listaus omaan settiin koskaan. Biisit kirjoituksen lopussa. Setin loppuvaiheilla tanssija ilmestyi lattialle joraamaan.

Yksi hyvä merkki ainakin itsellä toimii. Jos kuulet hyvän biisin missä olosuhteissa tahansa mutta itsellä yleensä kotona ja bileissä tapahtuu seuraavaa, erityisen hyvän biisin kuulet niin rupeaa kropassa kulkemaan kylmät väreet ja iho saattaa mennä myös samaan aikaan kananlihalle tai ainoastaan biisin takia iho menee kananlihalle.

Klo 01 Otto Dawn. Trancen maailmoissa mentiin tässä setissä. Aloitusraita oli Prodigy – Omen biisistä joku ihan outo versiointi. Loppu setin biisejä ei sitten tunnistettukaan. Tänän setin alusta lähtien oli tanssijoita eniten koko illassa. Oli vissiin säästelty tanssijalkaa illan viimeiseen settiin asti.

Tämän setin aikana tuli hetkellinen tekniikka murhe joka saatiin kuriin. Kello oli 01.30 karkeasti kun poistuin paikalta kun kyydissä pääsi kotiin sen ihmeellisempiä säätöjä kyydin kanssa.

Poistuessani paikalta niin ulkona sain kovasti kehuja setistäni. Hieno kuulla että nuorempikin väki tykkää oldskool saundista. Minulta kysyttiin koska seuraavan kerran soitan niin totesin että heti kun pyydetään.

Tänäkin iltana toimi pöytiin tarjoilu bilejärjestäjän puolelta. Kiittää kauniisti tästä. Eipä paljoa tarvinnut minun takia liikkua. Tölkki limsaa ja pari tuoppia vettä illan aikana tuli juotua.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana matkassa.

Biisi lista setistäni
Intro
PRAGA KHAN – Infected with a poison (Baby Doc remix)
ETIENNE PICARD – Get up
COMMANDER TOM – Are am eye?
MOBY – Feeling so real (Orginal mix)
MEMBERS OF MAYDAY – Rave olympia (Enter the arena)
JONES & STEPHENSON – The first rebirth
GARY D – Timewarp (Original mix)
RMB – Experience (follow me) (Enhanced version)
MARUSHA – Deep

Jotain ihan muuta biisi
Yrpä ja Illu & Peukaloiset – Nils Holgersson

Etkö päässyt paikalle? Tämän linkin takaa live tallenne illan setistä https://www.mixcloud.com/raver71/ Pääset vähän tunnelmaan mukaan…

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017
  2. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  3. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  4. Chicago Stomp 2v Synttärit @ Mayday Lahti 30.09.2017
  5. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016