Chicago Stomp! @ Nightclub Private Lahti 04.03.2016

Tällä kertaa järjestävä taho halusi pitää bilekansaa jännityksessä ja kertoi bileistä vasta ihan kalkkiviivoilla ja lineup pidettiin salassa kokonaan. Jotain tietoja tihkui itselle tuossa juuri ennen bileiltä. Tupla bile viikonloppu edessä.

 

Tänään oli kuljetus teknillisiä ongelmia. Mutta ne ratkesi kivuttomasti loppujen lopuksi. Kaikki pääsivät kotiinsa. Toki meillä oli hienot bileetkin siinä välissä. Ennen virallista aukeamista käytiin katsomassa soitin osasto käyttökuntoon. Pientä säätöä ja homma kunnossa.

Klo tuli 21, let’s party. Fox Murder aloitti toisen kaverin kanssa soitannan house saundilla ja poistui sitten dekkien takaa sovitusti. Tänään oli guest dj yllätys nimi. Ensimmäinen soittajan vaihto eli Foxin poistuminen soittopisteestä klo 21.30 En tunnistanut soittajaa että nimi jää pimentoon. House saundi jatkuu, hyvä laatuinen semmoinen.

Klo 22 oli tänään todella paljon väkeä paikalla. Loppu illan ajan porukkaa oli vaihteleva määriä mestoilla. Klo 22.30 ensimmäiset rohkeat tanssijat illassa. Klo 22.45 dekkien taakse Fox murder kera kesäisen house saundin jota toivoisi kuulevan kesällä hyvän sään vallitessa terasseilla. Kesää odotellessa. Paljon klassikoita soitossa tänä iltana.

Klo 23.50 Dekkien taakse Otto Dawn. Kaverilla oli jännitettävää muutenkin kuin pelkkä soiton sujuminen. Otto odottaa jännittyneenä lähinnä sitä että joutuuko kesken soiton lähtemään Päksiin synnytykseen. Ei hetki lyönyt vielä silloin. Mutta varmaan hyvin pian tapahtuu.

Biisejä setistä. Alkuun tuli Andy Moorilta kolme biisiä putkeen joista tunnistin yhden täydellisesti Orkidea & Andy Moor – Year zero ja toisen biisin tunnistin Orkidean saundiksi. Kovin monta biisiä en saanut bongattua mutta jotain sentään. Mauro Picotto biisin tunnistin kuulleeni usein aikaisemmin mutta en saanut Lizardia tunnistettua satavarmaksi. Mutta se oli selvä että Picotto oli biisin tekijä. Kuuntelen selkeästi liian harvoin trance saundin klassikko biisejä että ei saa tutun kuuloisiinkaan biiseihin täydellistä bongausta.

Lisää biisejä. Armin van Buuren – Communication (Tomas Heredia remix). Tämä sentään tunnistettiin, ei nyt sentään versioon asti mutta biisinä kyllä. Sain biisilistan setistä mistä voi luntata noi biisien versiot. Heti perään tuli uudelleen lämmitetty Cafe del mar Paul Oakenfoldin toimesta. Esittäjää en olisi koskaan saanut esiin ilman apuja.

Andy Moor & Adam White pres. Whiteroom – The whiteroom (Shane 54 & Myon refill). Mikä nimi hirviö pituuden puolesta. Tämäkin biisi meni kategoriaan kuullut monta kertaa mutta en ilman biisilistausta olisi osannut edes biisiä nimetä.

Seuraava biisi ei ollut yhtään epäselvä. Kylmiä väreitä kulki kropassa, tapahtuu aina Orkidea – Unity biisin alkaessa soimaan. On vaan niin kova leka biisi. Klasiikko todella isolla K:lla.

Seuraava biisi tunnistettiin alku sekunneilla. Eric prydz – Opus (M.I.N.O remix). Todella toimiva biisi omaan korvaan. Itsellä on tämä biisi mutta en ilmeisesti ole kuunnellut biisiä tarpeeksi kun ei tunnistanut Scooter – Soul train (Symon & Jay RMX) Toimiva versio tämäkin.

Kaimo K – Mayhem (Paul Denton remix). Biisissä oli jotain tuttua vanhaa rallia lainattu. Vähän omaan korvaan olin kuulevinani hitusen Push saundia. Toimiva biisi kyllä. Tykkäsin.

Kovaa lekaa trance saundin merkeissä oli soitossa. Nyt on hyvä kun on saanut joillekin tutuille biiseille nimiä esiin. Nyt kun oli biisilista hallussa pystyi vähän paremmin näihin bongattuihin biiseihin kommentoida. Paljon oli itselle tuntemattomia biisejä joukossa joihin en tarttunut kun en niitä millään tasolla tunnistanut.

Tykkäsin kokonaisuudesta. Hienoa trance saundia setissä. Omaan korvaan toimi mukavasti. Setti alkoi ja loppui Andy Moor biisiin.

Juttujen taso pysyi todella huonolla tasolla koko illan meidän seurueessa kuten tapana on. Tunnelma tosin karkaili hetkittäin käsistä hyvässä mielessä.

Klo 01.30 Pheat. Illan psyke annos soittoon. Setin loppupuolella kuultu Benni Benassi – Satisfaction versiointi psyke painotteella.

Tänä iltana paikassa sattui ja tapahtui. Naisten vessassa harrastettiin seksiä. Sieltä tuli niin saaneen näköinen kaksikko ulos hommien jälkeen.

Klo 02 pintaan ylläri dj. Setin aloitus biisi Pete Lazonby – Sacred cycles. Toimi tähän kohtaan. Hyvä saundi jatkui aloitus lekan jälkeenkin.

Valmistautuminen seuraavan illan koitokseen vei ajoissa pois paikalta ennen loppua. Asiaan vaikutti myös se että pääsin kyydillä himaan joka lähti näihin aikoihin. Nyt sitten kohti uusia seikkailuja.

Artikkeli kuvaa sen verran pitää kommentoida kun porukkaa käy illan aikana pyytämässä toivebiisejään ja joutuu näin tapahtuma iltoina pettymään kun toiveita ei oteta vastaan eli tämmöiseen lappuun törmäät vain tapahtuma illoissa paikoissa. Djllä ei ole normi baari-iltaan soveltuvaa biisi arsenaalia mukana tapahtuma illoissa vaan keskittyy siihen omaan soittoon tänä iltana. Ei dj ole töykeä jos sanoo ettei pysty tänä iltana toiveita täyttämään.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kuvia illasta

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008.

Mitä olet ajatellut tehdä pääsiäis sunnuntaina? Mulla olisi todella varteen otettava vaihtoehto tarjota. Suuntaa turkuun Millennium bileisiin. Lisäinfoa https://www.facebook.com/events/1038895542833823/ Et halua missata näitä bileitä!!

Toinen bile blogi joka keskittyy enemmän aikaan ennen bileitä. Bileistä ennakkojuttuja, levyarvosteluja. Laaja-alaisesti kaikkea. http://musicholistic.blogspot.fi/

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp w/ Iiro A @ Private Nightclub lahti 01.01.2016
  2. Chicago Stomp w/ Tremont @ Private Nightclub lahti 04.12.2015
  3. Chicago Stomp w/ Miikka L @ Nightclub Private lahti 05.02.2016
  4. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 04.09.2015
  5. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 02.10.2015