Chicago Stomp 2v Synttärit @ Mayday Lahti 30.09.2017

Tämä ilta antoi odottaa jotain spessua. Tänään sai mitä odotti! Parhaat Stompit ikinä! Paikat oli saatu UV dekoilla todella siistiksi. Sitten musiikkitarjonta joka huipentui omalta osalta Kahteen mielettömän kovaan trance settiin.

 

3 viikkoa edellisestä bileestä, rupesi jo himassa hyppimään seinille. Muuttujat oli minun liikkumista vastaan tässä välissä. Ei kiva juttu ollenkaan. Kyllä teki mielelle hyvää päästä bileisiin. Kiitos kaverille kenen kyydissä pääsin kotiin, arvostan.

Klo 20.15 pintaan kerkesin mestoille. Kamera ei ollut matkassa kun olin vähän puolikuntoinen ja ennakoin että parempi jättää kamera kotiin. Paikka oli kyllä saatu siistiksi dekojen puolesta että kuvattavaakin olisi ollut illassa. Ennakkoon odotuksissa todella hieno ilta.

Klo 20 German West. Tänään soitossa aika synkkää teknoa joka toimi mun korvaan. Ehkä synkkyys ja syksy menevät käsi kädessä?

Klo 21 Pheat b2b Fox Murder. Kaksikko viihdytti bile kansaa parin tunnin verran teknon ja minimalin merkeissä. Tässä heitettiin teknon lisäksi vielä klo 21.40 annos psykeä kehiin. Setin ainoa biisi bongaus klo 22.15 Chemical brothers – Hey boy hey girl. Setti kokonaisuutena oli mystistä ja hämärää…

Klo 21.30 ensimmäinen tanssija bongattu lattialla. UV dekot olivat onnistunut lisä tilaan. Paikka oli varmasti siisteimmillään ikinä mitä olen paikassa vuosien aikana käynyt. Myöhemmässä illassa oli normaalista poiketen vanhempaakin väkeä.

Klo 23 tasan. Amo R b2b Taival. Tässä kohdassa siirryttiin trancen maailmoihin. Se toimii. Tanssi lattiakin rupeaa heräämään eloon. Setissä oli kolme ennenjulkaisematonta biisiä soitossa. Yksi AmoR & Taival yhteistyö ja kaksi AmoR tuotantoa. Biisien alkaessa spiikattiin että uusi biisi on tulossa. Yksi biisi taisi saada ensi soiton yleisön edessä.

Kavereilla oli koko soiton ajan tunnelma kohdallaan ja saundi samaten. Hyvänkuuloista trancea soitossa. Pieni bilettäjä joukko kävi toivomassa nopeampaa saundia soittoon ja saivat vastauksen että seuraava soittaja soittaa nopeampaa trancea. Kaksikko otti tanssilattian haltuunsa

Klo 23.17 oli ensimmäisen Amo R julkaisemattoman biisin aika. Toimi hyvin tähän kohtaan. Klo 23.31 Taival & Amo R yhteistyö tuotanto. Toimii. Klo 23.47 Amo R tuotannon toinen julkaisemattoman biisin soitto vuoro. Biisi toimi ja on saanut supporttia Super8 & Tab kaksikolta. Toimi tähän kohtaan hyvin.

Biisi bongauksia setistä. Orkidea – Nana (Jerome isma-ae remix) Super8 & Tab ft. Julie Thompson – Let go. Mat Zo – Superman. Omnia & IRA – The fusion.

Puolenyön aikaa porukka rupesi lämpenemään trance saundille. Hyvän trance musiikin päälle ymmärtävää väkeä oli tullut paikalle Helsingistä asti. Klo 00.24 pieni nopeasti ohi mennyt tekninen ongelma.

Taival b2b Amo R soitti semmoisen timanttisen setin trancea jossa ei ollut kuin timanttisia biisi valintoja. Tämä setti oli jostain ihan toiselta planeetalta. Parhautta kyllä pitkään aikaan!! Ihan mielettömän kova kaksikko. Kannattaa kaikki trance fanit pitää kaksion nimet mielessä. Heistä kuullaan varmasti vielä. En ollut ainoa kiittäjä tai kehuja tästä setistä, oli se niin kova veto.

Klo 01.01 Lepi. Pahaan paikkaan joutui koska tuon setin jälkeen on paha laittaa paremmaksi. Hyvin kaveri hoiti tilanteen. Tuli edelleen hienoa trancea, muutaman henkilön aikaisemmin pyytämää nopeampaa saundia tuli nyt sitten. Loisto setti kyllä tämäkin.

Alkuun oli vähän pihalla kun edellinen setti vielä jylläsi pääkopassa. Mutta ei Lepin setti jättänyt ketään kylmäksi.

Muutama biisi bongaus setistä. Atlantis vs. Avatar – Fiji. Mark Sherry meets Derb & Space frog – Follow me). Robert Miles – Fable (Lepi remix). Prodigy – Voodoo people psyke versio.

Minulle tarjottiin harmaata vettä loppuillasta. Kiitos siitä, maistui. Edellisestä kerrasta onkin aikaa kulunut kauan. Peli mestoilta poistuin klo 02.15

Klo 02 Otto Dawn. Illan psyke setti.

Ihan selkeästi voi sanoa että parhaat stompit ikinä oli tänä iltana. Niin musiikillisesti kuin visuaalisuuden puolesta. Väki näytti nauttivan erityise

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei mukana matkassa

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo pidemmän ajan taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  2. Chicago Stomp 1v Synttärit @ Mayday Lahti 03.09.2016
  3. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017
  4. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  5. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016