C-4 Hard Explosion #3 @ Twenty One Tampere 21.12.2018

Viikko sitten olin Tampereella bileissä ja taas ollaan kylillä bileiden merkeissä. Erittäin kovaa settiä oli soitossa koko illan ajan. Alusta lähtien kaasu pohjassa. Viihdyin hyvin. Yläkerrassa oli illassa soitossa teknoa. Mza oli jäänyt soittajista pois.

 

Mza peruuntuminen oli iso harmi mutta näillä mentiin. Kaveri soittaa loistokasta soundia vinyyliltä. Toivottavasti tulevaisuudessa pääsee kaverin soittoa kuulemaan. Oltiin paikalla kerrankin ajoissa, ennen klo 21 paikalle.

Klo 21 alkoi soitto ylhäällä. Teknon merkeissä mentiin koko ilta. Ei  tullut paljoa käytyä ylhäällä katsomassa mikä siellä oli meininki. Sen verran tuon alakerran soundi veti puoleensa. Yläkerran soittajat illassa. 9Loop aka Kvllvs B2B Wobase, Mikado, Ias ja Mikado.

Klo 22 alkoi soitto alhaalla. Wazu Weissenfelt. Se oli heti alusta asti kaasu pohjassa kunnon hardi soundia kehissä. Tänä iltana kaveri soitteli vähän tuoreempaa soundia ettei ihan klassikkojen puolelle menty. Hyvää hardi soundia soitossa tässä setissä.

Viime bileissä täällä twenty onessa eräs kanssa bilettäjä tuli kauhuissaan kysymään että missä mun kamera on kun ei ole mukana, hän oli niin tottunut näkemään minut aina kamera mukana. Tänä iltana kaveri huikkasi kun ohi kävelin että nyt on rajoittava tilanne ohi kun minulla oli kamera matkassa. Kaikki palautunut normaaliksi.

Mietin että vaikuttaako viime viikon hardi bileet Tampereella tänään paikalle tulijoihin. Toinen mikä voi vaikuttaa määrään on joulun läheisyys, nyt vielä pitkän matkalaisten onneksi pitkät pyhät niin kotikonnuilleen menijöitä varmaan on myös ollut.

Klo 23 Cobalt. Hard housea vinyyliltä! Tuota mustaa kultaa. ASIAA! Sanon tämän taas kerran. Tätä soundia kuulee bileissä liian harvoin. Pitäisi olla joku pienemmän kokoluokan bileet joissa tämmöinen erikoisempi vanha hyvä soundi pääsisi oikeuksiinsa. Tästä setistä nautittiin ihan täysillä joka ikisestä sekunnista.

Vinyylien soitaminen on kyllä oma taiteen lajinsa. Vinyylisoitin ei kerro näytöllä tietoja esim missä kohtaa biisi menee. Kaiken saman informaation saa vinyylistäkin kuin cdltä ja digiltä mutta se vaatii enemmän “työtä” sen eteen. Biisi bongauksia setistä. Praga Khan – Injected with a poison. Setin viimeinen biisi Zombie nation – Kernkraft400.

Tiedän kolme djtä näin äkkiä muistellen ketkä soittavat tätä vanhaa kunnon soundia. Cobalt, Xl8r ja Sergei Shkuroff.

Klo 23 pintaan rupeaa porukkaa saapumaan mestoille. Cobaltin setin aikana illan ensimmäiset tanssijat uskaltautuneet lattialle.

Klo 00 Decion b2b Tremont. Teknoa pojat soittivat. Toimi tähän kohtaan hyvin. Laadukasta teknoa. Kaverit ottivat tänään mukaansa normaalista poikkeavan “levy läjän”. Hyvin taipui teknon soitto molemmilta. Jossain vaiheessa settiä siirryttiin hard teknoon eli pesemään pyykkejä, pesukone teknoa. Tämä setti toimi erittäin hyvin omalla kohdalla.

Biisi bongauksia setistä. Public domain – Operation Blade versiointi. Setin viimeinen biisi Energy 52 – Cafe del mar versiointi.

Puolenyön aikaan porukkaa tullut lisää mestoille.

Klo 01.20 Tritium. Hardi soundia, hitusen erilaista kuin aikaisemmat setit. Soittaja itselle uusi tuttavuus. Hyvää soundia soitossa paitsi tuo lopun hardstyle tykitys. Mutta hardstylellä varmasti joukossa omat faninsa. Itselle ei oikein uppoa kyseisen soitto. Setissä soinut Quench – Dreams versiointi.

Neonin setti meni ohi sektoriin kun tiedossa ollut mahdollinen kuskin väsymys illassa. Varuilta poistuttiin vähän aikaisemmin että pääsee yhtenä kappaleena koko meidän lössi kotiin asti. Kuskin sanaa kunnioitetaan. Kuski on kuningas. Tietää virkeys tilansa ja sen mukaan mennään.

Oli illan aikana useampi mielenkiintoinen keskustelu tuokio, kiitoksia niistä ja jätti hyviä uutisia bile rintamalta mutta se siitä. Jätän tämän tähän. Lisätietoja mahdollisesti elokuussa.

Tämä reissuun lähtö oli selvä vaikka viikko sitten oli hardi bileet Tampereella joissa olin paikalla. Oli selvä että tänne lähdetään tänään. Oli tämän vuoden kahdeksas vierailu Tampereen yöelämässä. Viime vuonna vasta joulukuussa tuli ensimmäinen Tampere vierailu viime tipassa. Hienoa että Tampereella on aktivoiduttu bile rintamalla. Toivotaan että tämä tilanne jatkuu.

Mitä iltaan tulee niin viihdyin illassa hyvin. Musiikki toimi alusta loppuun asti. Väkeä tuli puolenyön tienoilla mestoille mukavasti. Joulun läheisyys varmaan verotti jonkin verran tulijoita. Bileiden laadusta se ei jäänyt kiinni.

Hyvää joulun aikaa kaikille blogin lukijoille ja parempaa uutta vuotta 2019!

Tämä blogi täytti vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2484-c-4-hard-explosion-3

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2019 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. C-4 Hard Explosion #2 @ Yo-Talo Tampere 11.08.2018
  2. C-4 Hard Explosion #1 @ Club Tunneli Tampere 27.01.2018
  3. Rave All Night! @ Twenty One Tampere 27.04.2018
  4. Pumpkinhead Promotions Pres. Club Classics @ Twenty One Tampere 26.05.2018
  5. HUGcore Invaders w/ Carbon Based @ Club Tunneli Tampere 06.04.2018