C-4 Hard Explosion #1 @ Club Tunneli Tampere 27.01.2018

Erittäin kovat soittajat saatu iltaan että ei malttanut olla pois paikalta. Vielä kun pohjoisesta oli dekkien takana väkeä niin se ikäänkuin kruunasi koko nipun. Kannatti tulla kauempaakin paikalle. Erittäin hyvät bileet.

 

Menin tänä iltana kellossa sekaisin jonka lopputuloksena oltiin Tampereella tuntia ennen ovien avaamista. Kerran sitä näin käyl, jos sitä oppisi taas lukemaan kelloa oikein ja välttyisi moiselta mokalta. Käytiin lähikuppilassa istumassa “ylimääräinen” aika pois. Sattuu ja tapahtuu sitä paremmassakin piireissä.

Vähän jälkeen klo 21 bile mestoille. Ensimmäistä kertaa paikassa. Sopivan kokoinen tila tämmöisen bileen paikkana. Tykkäsin paikasta. Strobo oli sijoitettu bilettäjä ystävällisesti tänä iltana. Hyvin tuttuja paikalla ja yksi tuttu oli iloisesti oloinen kun näki minut tanssilattian reunalla.

Klo 21 aloitti ensimmäinen soittaja. Twisted. En muista että olisin kaverin soittoa kuullut koskaan tai hyvin pitkään aikaan. Mutta hyvää hardhouse pauketta oli soitossa. Erittäin hyvä lähtö illalle.

Paikat oli saatu dekoilla siisteiksi. Kun katselin että on dekoihin panostettu myös niin visuaalinen puoli olikin kunnossa. Yksi kanssa bilettäjä oli tullut paikalle suoraan Bangkokista tekno bileiden jatkoilta lentokoneeseen, sillä Helsinkiin ja sieltä suoraan Tampereelle bileisiin. Vähän pidemmän puoleinen siirtymä mutta ei sen väliä, bileestä bileeseen. Siinä kerkesi sopivasti lentokoneessa levätä että jaksaa heilua Suomessa.

Klo 22 MZA. Vinyyliltä tämä setti. Taattua laadukasta saundia soitossa. Saundi muuttui hitusen, sen verran että sen huomasi. Tässä setissä Tinrib tuotantoa. Erittäin kova setti!! Molemmat kuullut setit tähän asti.

Kuten bileiden infossa luvattiin että pohjoisen pojat räjäyttää Tampereen palasiksi. Sen he tekivät kyllä varsin tarkkaan. Todella nautin illan musiikkitarjonnasta. Aika pitkälle tuo pohjoisen kattaus sai lopullisesti pään kääntymään tähän suuntaan. Se vahvisti tunnetta erittäin kovista ja hyvistä bileistä. Todella räjähtävä alku bileisiin.

Klo 23 Andy F. Tästä setistä bongasin muutaman biisin. Setin alussa soi DJ Misjah & DJ Tim – Access. Outo versio. Pesukone teknoa soitossa. BK – Revolution. Voodoo & Serano – Blood is pumpin. Commander Tom – Are am eye? Prodigy – Out of space versiointi. Setin viimeinen biisi oli Sunbeam – Outside world. Version kuulin mutta en saanut ylös. Kävin varmistamassa soittajalta että kuulin oikein, oli sen verran outo versio biisistä. Taas oli hyvällä tavalla erilaista saundia soitossa

Savua käytettiin illassa reilunpuoleisesti. Lähes Nuutti efekti saatiin aikaan. Eli torppa niin täyteen että eteensä ei nähnyt. Täällä sentään näki liikkua vielä. Ei siinä mitään, savu luo oikeanlaista tunnelmaa.

Klo 00 Nääsville predators. Paikallista soittajaa dekkien taakse. Psykeä alkuun soitossa. Biisi bongauksia netistä. Brainbug – Nightmare. Yoji Biomehanika – Hardstyle disco. Nomic tuotantoa soitossa. Toinenkin Yoji biisi, Yoji Biomahanika – Never end, jossain kohtaa. Yoji biisit tunnistettu Yojiksi ja varmennettu oma visio soittajilta. Oikein ne oli. Epävarmuutta vain tunnistuksessa.

Tämä kaksikko soitti 1,5 tuntia tiukkaa runttausta josta tanssilattia tykkäsi. Hieno setti!!

Tämän illan musiikillinen tarjonta on tuonut mieleen Lahden Impulsen bileet hyvin vahvasti. Niitä aikoja lämmöllä muistellen. Tänä vuonna Tampere kiintiö täyteen jo heti tammikuussa.

Klo 01.30 Substanced. Psykellä aloitettiin setti. Illan teemaan taattua hardi saundia soitossa. Me likes. Oikeastaan nautin täysiä musiikillisesta tarjonnasta illassa. Biisi bongauksia. Lost tribe – Gamemaster.versiointi. Pain on creation & Fea – Unconsciousness. Tämä biisi kotimaista vanhaa hyvää tuotantoa. Julmettu mitä saundia soitossa!! Ihan uskomaton fiilis tästä musasta. Setin lopussa biitti lukema varmaan oli todella lähellä 200bpm tai jopa ylikin. Kuullosti ainakin todella nopealta.

Väkeä oli suurinpiirtein sen verran kuin oletin sitä saapuvan paikalle.

Klo 02.30 Iltabileiden viimeinen vaihto. Lapin “hulluutta” kehiin. Macio. Tiedän kaverin soittaman saundin ja se on yksi osasyy miksi olen täällä tänään. Hän omisti pari kovaa oldskool lekaa setin alkuun. Kiitos näistä klassikko biiseistä. Lämmitti vanhan mieltä. Pari biisi bongausta. Kai Tracid – Trance & acid. Commander Tom – Are am eye?

Macio taisi saada tänään yhden henkilön tanssilattialla fanikseen. Tuli niin kovia ylistyssanoja ja tuntui että ne loppui kesken kehuissa. Kaveri oli ihan täpinöissään soitetusta Macion musiikista ja syystä!! Bilekansa, laittakaa nimi mieleen!! Macio Rovaniemeltä.

Itsellä ei ole selkeää muistikuvaa koska olen tavannut Macion ensimmäistä kertaa. Luulen että se on ollut Raveisland 2010 tapahtuma Oulussa. Pieni etsiminen klubitus.org sivulta ja löytyi varmistus muistikuvasta. Ensimmäisissä Raveisland bileissä olemme Macion kanssa nähneet ensimmäistä kertaa.

Oli ilo huomata että tämmöinen vanhan liiton hardi saundi sai paikalla olleen nuoremman väen tanssimaan antaumuksella. Olisi hienoa jos nuorempi väki löytäisi vanhan saundin ja samalla bileet

Aamu jatkoilla olisi ollut samassa paikassa alkaen klo 05. Aamujatkojen lineupissa Lahtelaista edustusta Grimsoulin muodossa. Tänään ei kyennyt aamuihin jäämään. Kaaosradio lähetti livestreamia koko illan ajan ja aamujatkoistakin vielä. Hieno teko kaikille heille ketkä eivät päässeet paikalle tulemaan.

Ilta oli niin täydellinen kuin se voi olla. Kaikki toimi. Todella hienoa olla vanhemman hardi saundin bileissä. Toivotaan että saamme jatkoa tapahtumalle. Ehkä seniori reivaaja osasto herää hitaasti ja toiseen bileeseen tulisi enemmän väkeä. Tämmöiselle bileille voisi hyvin olla paikkansa. Vanhan porukan saisi liikkeelle. Vähän ennen pilkkua pois paikalta kohti kotia jääradalle nimeltä vt12.

Jos Tampereella tai järkevän matkan päästä Lahdesta järjestetään vastaavanlaisia bileitä niin yritys on kova olla paikalla. Tämmöisiä bileitä lisää ehdottomasti. Saataisiin tuo seniori reivaaja osasto heräämään uuteen tulemiseen bile mestoille nostamaan polvea niin kuin silloin muinoin…

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2464-c-4-hard-explosion-1

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. HUGcore Invaders w/ Carbon Based @ Club Tunneli Tampere 06.04.2018
  2. C-4 Hard Explosion #2 @ Yo-Talo Tampere 11.08.2018
  3. C-4 Hard Explosion #3 @ Twenty One Tampere 21.12.2018
  4. Club Spora – Finrg Label Night @ Gloria Tampere 14.12.2018
  5. Pumpkinhead Promotions Pres. Club Classics @ Twenty One Tampere 26.05.2018