Bile vuosi 2016

Vuoden alussa oli ihan pimennossa miltä näyttää tuleva bilevuosi. Niin tarjonnan ja mahdollisuuksien puolesta. Mutta vuosi oli kuitenkin monia ikimuistoisia hetkiä antanut ajanjakso.

 

Ensimmäinen ulkomaan bile reissu Hollantiin oli vuorossa tänä vuonna. Juhannuksena 3 iltaa trancea putkeen todella isoilla nimillä. Sai nauttia olostaan toden teolla. Mahtava kokemus kyllä.

Lahden taiteiden yö ja sen kolme konemusiikki tapahtumaa. Kaikkiin kerkesin hetkeksi käymään.

Ensimmäiset aamubileet kun varta vasten mennään vain aamu bileisiin. Huima kokemus tämäkin.

Chicago stompin paluu aktiiviseksi tekijäksi.

Joulukuussa synttäri bileputki 8 päivän aikana 4 bileet. Helsinki, Turku, Tampere ja Turku.

Tammikuu
Tässä kuussa 4 bilettä.
Tänä vuonna bile vuosi alkoi heti uudenvuoden päivänä Chicago stompi bileiden merkeissä. Ensimmäisenä mahdollisena päivänä. Paikallisen bile organisaation bileiden merkeissä. Hieno aloitus bile vuodelle.

Perinteinen loppiaisen turnajaiset Turussa. Proteus 6h setti Turussa tällä kertaa paino nimisessä paikassa. Tuttuun tyyliin tässä setissä soitettiin kaikkea mahdollista musiikin saralta. Juniori leijonat pelasivat lätkän MM-finaalissa tänä samaisena iltana. Onneksi oli bile paikalla valveutuneita ihmisiä ja voittomaalin tuuletus ei jäänyt huomaamatta. Narikassa seurattiin lätkän tilanteita tiiviisti. Piti välillä käydä kysymässä tilannetta missä mennään. Kaksi puolta painosta käytössä.

Tänä vuonna joulu saapui ennätysaikaisin Solarstone Pure trance bileen muodossa. Paikkana Circus Helsingissä. Bile nro 550. Illan soittajat olivat kyllä valikoituneet huolella. Oli vaikeuksia valita missä sitä olisi kuulemassa hyvää musiikkia. Sitä laatua riitti koko illan molemmilla puolilla. Olisi pitänyt viettää aikaansa enemmän illasta pienellä puolella kuunnellen vanhaa ysäri trancea. Kahden stagen välin ravaamiseen se lopulta meni.

Tanä iltana sain kanssa bilettäjältä palautetta blogistani. Positiivisen puolelle mentiin. Nämä juttutuokiot lämmittää mieltä ja jos palautetta saa blogista tai muusta tekemisestäni niin se on plussaa ja arvostan palautteen saamista.

Tämän illan hienoja hetkiä, Orkidea live! Juuri hiljattain kuultu Orkidea live joka silloin jo vakuutti todella! Solarstone soitti kovan setin heti Orkidean perään. Pienen puolen tarjonta ysäri trancea oli todella hienoa kuultavaa.

Helmikuu
Tässä kuussa 4 bilettä.
Toiset Hideout UG kemut Helsingissä. Täydellisyyttä hipovat bileet oli nämä kyllä. Koko ilta trancea. Korva lepäsi kuullussa saundissa. Onneksi ei jäänyt ainoaksi kerraksi tänä vuonna.

Joka kuukauden ensimmäinen perjantai ilmainen tapahtuma Lahdessa. Chicago stomp! Laadukas toteutus, paikka toimi hyvin. Samassa paikassa kuultu Salpausselän kisojen aikaan 6h setti by Otto Dawn b2b Miikka L.

Forssassa 54th floor tapahtumassa Orkidea soittamassa paikassa. En vaan voinut missata näitä. Laadukkaat lämmittelijät talon puolesta ja illan kohokohta itselle oli Orkidean soittokeikka. Orkidea ei ole koskaan soittanut yhtään huonoa keikkaa. Ei koskaan! Nimi takaa laadun. Kysyin Orkidealta setin jälkeen että onko hän yhtään yllättynyt että näkee minut Forssassa? Vastaus oli että ei yllätä. Hiljattain nähty pohjanmaalla.

Maaliskuu
Hullu maaliskuu. 6 bilettä mahtunut kuukauteen.

Ensimmäisenä tuttu Chicago stomp ilta. Tuttua laadukasta toimintaa.

Tuli semmoinen bile taas eteen josta ei voinut olla pois. Happy hardcorea koko ilta! Nautin olostani. Ekaa kertaa Wäiskissä Helsingissä. Väkeäkin oli mukavasti paikalla. Tälle tapahtumalle oli tilausta selkeästi.

[GoodMusic] UG kemut Kouvolassa. Täydellistä toimintaa kuten aina. Porukka hyvällä fiiliksellä paikalla ja laadukasta musiikkia illassa totuttuun tyyliin.

Kävin laadukkaissa rumpubasso bileissä Nosturissa. Kiitos tästä Helsinki jungle mafia

Tässäkin kuussa Hideout UG kemut. Silkkaa parhautta!

Millennium bileet perinteisesti pääsiäisenä Turussa. Näitä bileitä ei pysty missaamaan. Illan pää esiintyjä Super8 & Tab.

Huhtikuu
Tässä kuussa 2 bilettä.
Wanha liitto tapahtuma vei minut jälleen Turkuun. Pelottavan usein käynyt Turussa tänä vuonna.

Toinen bile tälle kuulle.Kebun keikka Ääniwallissa Helsingissä. Tuli ostettua Kebun uusin tuotos vinyylinä.

Toukokuu
Parit kemut Helsingissä. Kaverin pyöreitä juhlittiin UG kemujen merkeissä. Y31 isännöi Hallmark bileitä. Hallmark bileiden vieras oli Ferry Tayle. Tämän bileen tulemisen esteenä oli monta muuttujaa mutta tällä kertaa onni oli myöten.

Kesäkuu
Tässä kuussa 4 bilettä.
Lahdessa Green grass music tapahtumassa tuttu elementti. Mielensä pahoittanut vanhempi mies joka ei tykännyt että nuoret viettää täällä päiväänsä muutaman kerran kesässä. Kyllä tällä saa jo elämäntapa valittajan tittelin. Paikan tapahtumissa on nähty vanhempi rouvas henkilö joka oli hyvinkin kiinnostunut soitetuista musiikki genreistä, hän oli kaikin puolin positiivinen tapaus.

Tämän vuoden juhannus vietettäisiin ensimmäistä kertaa Suomen rajojen ulkopuolella Hollannissa. Luminosity beach festival 2016. Kolme päivästä iltaan järjettömän kovalla lineupilla. 3 iltaa, maailman huippu dj nimiä soittamassa. Sunnuntai pyhitetty pelkästään klassikoille! Voi sitä roskan määrää mitä silmiin tuli juhannuksen aikana. Aivan mieletön mesta, meren rannalla jota riitti silminkantamattomiin molempiin suuntiin.

Heinäkuu
Tässä kuussa 5 bilettä.
Hädin tuskin toipunut Hollannin reissun rasituksista niin tulee seuraava bile jo eteen. Hideout UG Helsingissä. Laatu kemut jälleen kerran.

Heinäkuun puolivälin tienoilla Harder.fi aktivoitui. Todella kovat ja hienot hardi soundin bileet Wäiskissä Helsingissä.

Heinäkuun loppupuolta mentiin kun tuli vuoroon Kosmos festival Ristiinassa. Oli luksusta nukkua pehmeässä sängyssä kaikki yöt. Itse Kosmos festival oli kyllä niin hieno kokemus että suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Varsinkin pimeän aikaan kun uv-valo pääsee oikeuksiinsä niin paikat saa vielä extra boostin dekoihin. Koko viikonloppu oli täynnä kaikkea mahdollista oheistoimintaa tarjotun musiikin lisäksi. Musiikkia puskettiin usean stagen voimin

Kävin Illusionin haudalla Mikkelissä Kosmos viikonloppuna. Roskia tuli silmään vaikka kuinka yritti estää. Kaverilla olisi ollut vielä paljon tehtävää täällä maan päällä.

Elokuu
Tässä kuussa 3 bilettä.
Kaksi paikallista bilettä tässä kuussa. Green grass music 6 ulkoilma bileet ja Rave cult #1 ravintola olosuhteissa.

Kolmantena Classical trancelations in concert musiikkitalossa Helsingissä. Aikamoinen kokemus oli tuo konsertti. Lippujen metsästyksessä oli onneakin matkassa. Ensinnäkin se että sain meidän porukalle liput ja sitten paikan päällä sai todeta että paikat oli hyvät ihan hädissään randomilla haettuna. Varmaan yllätti kaikki osapuolet että ekan konsertin liput myytiin loppuun minuuteissa. Toi oli kokemuksena todella hieno. Siinä taisi yllättyä itse soittajatkin suosionosoitusten määrästä kun soitto loppui.

Syyskuu
Tässä kuussa 4 bilettä.
Ensimmäinen tapahtuma rypäs oikein oli Lahden taiteiden yö ja sen kolme konemusiikki vetoista tapahtumaa. Tämän tapahtuman ryppään tiimoilta tuli ulos 400. bile blogi. Oli lauantai iltapäivästä tuonne iltaan asti kahdessa paikassa tapahtumat jotka olivat ilmaisia. Lauantaitranssit Fellmannin campuksen sisäpihalla. Toinen päivä tapahtuma kohtuu lähellä oli c/o Malskilla Rumble recordsin ja Rave cultin työyhteenliittymän UG henkinen tapahtuma sisätiloissa.

Illalla laitettiin jalalla koreasti taiteidenyön illasta alkaneen Chicago stompin bileisiin. Taattua laatua oli heidän tapahtumansa kuten tapana on.

Vielä mahtui yksi vanhan liiton bile tälle kuulle. Superstition. Lavalla illan aikana Art of trance live ja Union Jack live. Voi sitä nostalgian tihkumista lavalta mitä sieltä tuli. Suuri nautinto, hieno ilta.

Lokakuu
Tässä kuussa 3 bilettä.
Heti kuun alkupuolella Illusions aamut Nosturissa itseoikeutetusti. Samalla juhlittiin 20 vuotista taivalta. Ensimmäiset aamujatkot niistä harvoista käynti kerroista mitä olen käynyt näissä. Että varta vasten mennään aamuihin ja pyritään olemaan mahdollisimman pitkään paikalla. Oli outoa kun heräsi ennen bilettä kun yleensä bileiden jälkeen käydään nukkumaan. Hyvä kokemus oli, aika hämmentävää tulla ulos täyteen auringonpaisteeseen bileiden jälkeen kun on tottunut pimeään.

Chicago stompin bileet. Tänä iltana oli vieraana oman kylän poikia Swoosh. Bileen laatu on pysynyt yhtä hyvänä kuin aikaisemminkin on ollut.

Deeptroit bile Kouvolassa oli tämän kuun viimeinen etappi.

Marraskuu
Kahdet bileet tässä kuussa. UG kemut Helsingissä ja Good Music bileet Joensuussa. Joensuussa 8 vuoden tauon jälkeen bileiden merkeissä. Tänä iltana Kuvasin, kirjoitin blogin ja soitin vielä levyjä illassa. Istuin viikonlopun aikana noin 10 tuntia bussissa.

Joulukuu
Tässä kuussa 5 bilettä.
Kehittyi hullu bileputki omien synttäreiden ympärille. 4 bileet 8 päivän aikana.
Näistä ensimmäiset olivat Hideout UG kemut joissa haudattiin eräs aikakausi jota jää kaipamaan. Ennätyspitkä tapahtuma todella laadukkaalla musiikki tarjonnalls. Täältä sai piparia.

Toinen etappi vei minut Turkuun Millennium bileisiin. Kaksi stagea. Illan pää artisti The Thrillseekers Briteistä. Aina yhtä hyvin järjestetyt bileet. Laatutakuulla. Bileen jälkeen 3 tunnin auto matka takaisin Lahteen.

Kolmas etappi vei minut Tampereelle viettämään synttäreitäni. Oli ajatus että olisi kerennyt moikkaamaan enemmänkin Tampereen tuttuja. Kun olisi tiennyt että Orkidean 25 kiertue oli kaupungissa olisin aika varmasti eksynyt sinne viettämään iltaa. Näin päättelin seuraavan illan bileiden perusteella.

Neljäs etappi vei minut taas Turkuun toisen kerran viikon sisään! Huolestuttavaa! Mutta olihan ilta! Aavistelin että tulee jotenkin spesiaali ilta tänään mutta odotusarvot ylittyivät moninkertaisesti. Pienen puolen soittajat kovin Turkulaista porukkaa. Hyvää saundia oli soitossa illassa pienelläkin puolella. Delta F klassikko setti jäi vahvasti tältä puolelta mieleen. Isolta puolelta Orkidea soitti parhaan keikkansa omalla kohdalla ikinä. Siis niin hieno setti ettei oikein kyennyt sanomaan mitään. Edes kiitosta siitä setistä. Sitten bileen jälkeen aamuksi kotiin. (klo 07 kotona)

Tässä paketoituna synttäri bileputki.

Vuoden viimeinen bile oli tällä kertaa Heinolassa Hämäräradion hautajais bileet. 5 vuotistaipaleen jälkeen tuli eteen tilanne että laitetaan projekti telakalle. Muutaman vuoden kerkesin näissä bileissä käymään ja aina oli bile tehty mistään yksityiskohdasta tinkimättä. Rakkaudesta lajiin. Arvostan. Kiitos näistä vuosista kun on käynyt paikalla todistamassa laadukasta työskentelyä bileiden eteen.

Tänä vuonna kertyi odotusarvoihin nähden enemmän bileitä kasaan kuin odotin. Hyvä näin. Ensi vuosi tulee olemaan täysi arvoitus bileissä käynnin suhteen. Niin monta muuttujaa vielä pimennossa että ennen niiden ratkeamista olen ihan pimennossa.

Kirja projekti olisi tarkoitus saada valmiiksi kevään aikana. Kaksi vuotta sitä on työstetty valmiiksi. Suurin osa sisällöstä on jo mun käsissä. Vielä muutama haastis ja jutun palautuminen kotiin ja materiaali olisi kasassa.

Vuoden top noin 3 bileet 2016
Selvästi kaksi nousee muiden yli.

Jaettu sija 1.0.
Ensimmäinen keski eurooppaan suuntautunut bile reissu Hollantiin Luminosity beach festival tapahtumaan. Tarjolla oli trancea kolmen päivän verran. Reilu 60 kovia dj nimiä maailmalta kolmeen päivään jaettuna. Sunnuntaina pelkkiä trance klassikoita. Meni tämän vuoden juhannus ekaa kertaa Suomen ulkopuolella. Mielettömän hieno reissu kyllä täytyy sanoa. Tätä tapahtumaa suosittelen kaikille kenellä talous kestää reilumman sijoituksen reissuun. Sää suosi tänä vuonna, aurinkoa riitti eikä sadetta juuri ollut.

Jaettu sija 1.1
Classical trancelations in concert Musiikkitalo Helsinki. Helsingin kaupunginorkesteri feat. Lowland and guest. Vieraista jäi hyvin mieleen Paleface Insomnia biisin vokaaleista. Tuo konsertti oli semmoista tunnemyrskyä alusta loppuun että kylmiä väreitä kulki kropassa koko ajan. Roskaa tuli silmään jatkuvalla syötöllä. Iho oli koko ajan kananlihalle. Tätä tapahtumaa en tule koskaan unohtamaan. Samoin tämä menee heittämällä omaan kaikkien aikojen bileiden top listaan. Oli niin mieletön kokemus. Arvosana 10 asteikolla on 250/10. Lievää ylilatautumista havaittavissa mutta täysin tunteilla mentiin. Tätä kirjoittaessa kropassa kulkee kylmiä väreitä vieläkin.

Unohtui mainita että täällä juhlittiin Unityn 20-vuotista taivalta. Myös Orkidean 25 vuotista dj uraa. Nostan hattua suorituksille.

Paljon olen nähnyt ja kokenut 22 vuoden bile urani aikana. Mutta tämä ilta veti aika sanattomaksi allekirjoittaneen. Minä en keksi ylisanoja millä kehuisin tätä iltaa, niin mielettömän hieno kokemus se oli. Kaupunginorkesterin soittajat varmaan yllättyivät ablodien ja huutojen määrästä ja pituudesta. Eikä niistä meinannut tulla loppua kun esityksen jälkeen. Ensimmäinen konsertti myytiin loppuun 15 minuutissa. Toisen konsertin loppuunmyynti kesti jo kauemmin.

Seuraavat sijat kalenterin mukaisessa järjestyksessä.

Sija 3.0
Solarstone presents Pure trance viimeinkin suomeen! Tammikuussa. Paikkana Circus Helsinki. Tämä oli samalla itselle bile numero 550. Trance diggarin pakko olla paikalla bileet. Pieni puoli tarjosi todella kuuman ja hikisen tilan, paljon nostalgiaa soitossa. Tajunnan rajäyttävä kokemus todella, hyvässä mielessä. Sain nimmarit neljään Pure trance levyyn. Juttelin siinä hetken huonolla englanillani ja totesin että Solarstone on todella rento tyyppi! Mahtava startti bilevuodelle.

Sija 3.1
54th Floor w/ Orkidea helmikuussa. Täällä Forssassa on bileissä oma spesiaali tunnelma. Joka kerta on ollut sama juttu kun paikalla on ollut. Osuvia soittajia illoissa ollut aina. Kuuluisat jatkot sitten… Jätetään salaisuuden verhoon tapahtumat. Mahtavia bileitä kyllä ollut aina. Tämäkin menee laatutakuun piikkiin.

Sija 3.2
Kosmos festival Ristiina heinäkuussa. Jaetulla kolmannella sijalla. Aivan mieletön viikonloppu. Ainutlaatuinen kokemus. Ampiaiset ja vastaavat pörriäiset olivat aika aggressiivisia paikassa. Menivät juomatölkin sisään makean perässä.

Usean stagen voimin tarjottiin musiikkia kansalle moneen makuun. Illan pimetessä alkoi paikan uv dekot pääsemään oikeuksiinsa. Oli kaikenlaista oheistoimintaa koko tapahtuman ajan. Luonnonmukaisuus oli rakentamisessa otettu todella hyvin huomioon. Ruokaa oli tarjolla moneen lähtöön. Kaikkea on todella ajateltu viimeiseen asti. Homma toimii. Parhautta oli nukkua sängyssä yönsä. Hieno kokemus oli tuo viikonloppu.

Sija 3.3
Superstition syyskuussa Helsingissä. Vanhan liiton musiikkiin keskittynyt bile organisaatio. Illassa Art of Trance live ja Union Jack live. Lavalta tihkui semmoista nostalgiaa tanssilattialle että ei mitään rajaa. Tapahtuman luonteen hengessä visuaalit tuli VHS nauhoilta, on niin retroa kuin vain voi olla. Tämä tapahtuma jäi mieleen ihan aiheesta. Nostalgia fiilis.

Sija 3.4
Orkidea 25 Turku joulukuussa. Monta yritystä oli aikaisemmin päästä Orkidean 25 tapahtumaan. Kotkaan ei päässyt kun kuski ei ollut täydessä kunnossa. Tampereen keikka meni ohi sektoriin vaikka olin paikkakunnalla. Mutta viimein minä ja Orkidea olimme samassa tilassa. Oli tämäkin varsin ikimuistoinen tapahtuma. Orkidean setti oli jäätävän kova. Kuulluista Orkidean seteistä joita on kertynyt vuosien mittaan paljon niin tämän iltainen suoritus oli paras ikinä kuultu setti. Orkidea, Milla Lehto ja Delta F setit jäivät mieleen illasta.

Sija 3.5
Maaliskuun ja joulukuun Millennium bileet jäi laadukkaana bileinä mieleen aina. Jäätävä lineup aina illoissa ja kaikki pienetkin yksityiskohdat on ajateltu viimeiseen asti. Maaliskuussa Super8 & Tab keikalla. Joulukuussa The Thrillseekers Briteistä. Näihin bileisiin voisin tulla tiedolla koska ja missä. Sen verran on luottaa järjestäjiin.

Myös mieleen vahvasti jääneitä bileitä vuoden varrelta
Heinäkuussa Wäiskissä Helsingissä Harder.fi bileet. Paluu vanhaan ajan kunnon bileisiin. Näissä oli se vanha fiilis mikä oli silloin joskus hardi saundin kulta-aikana 2000-luvulla. Mestoilla paljon vanhan ajan bile porukkaa.

Ei mitenkään voi unohtaa eikä ohittaa koko vuoden Hideout tapahtumia ja niiden ainutlaatuista fiilistä joka paikasta huokui. Olin soittamassa aika monessa tapahtumassa. Kiitos Kinkerikartano tapahtumien järjestelyistä. Muistelen lämmöllä näitä tapahtumia ihan syystä. Näissä illoissa viihtyi.

Illusions 20v bileet. Lokakuussa ensimmäiset aamujatkot jonne mentiin virkeänä hyvin nukkuneena ennen bileitä. Liikuimme kellonaikaa katsoen väärään suuntaan kun yleensä siihen aikaan tullaan kotia kohti. Kokemuksena hieno ja sen kruunasi kun poistui bile mestoilta kirkkaaseen päivänvaloon. Hämmentävää!

Oli hiuskarvan varassa etten lähtenyt Rovaniemelle viettämään uutta vuotta. Oma talous tilanne sanoi että jos nyt ei lähdettäisi. Parempi pörssitilanne kun olisi ollut niin olisin varmaan lähtenyt. Varo Rovaniemi, joku kerta vielä lähden hulluuden houkuttelemana liikkeelle. Mutta se jää vielä tulevaisuuteen.

Erikoisin bilemesta tänä vuonna?
Tänä vuonna ei niin erikoisia paikkoja tullut eteen kuin aikaisemmin on ollut. Toisaalta tuskin sitä ihan joka vuosi Helsingin musiikkitalolla tulee käytyä tämän vuotisen kaltaisessa konsertissa.

Toinen tapaus. Illusions 20v juhlat aamu jatkojen merkeissä. Se hämmennys kun menet kohtuullisen normaalisti pimeällä, ehkä hämärällä bileisiin sisään ja tulet pimeän aikaan noin karkeesti. Nyt mentiin pimeän aikaan sisään ja tullaan valoisan aikaan pois paikasta. Kroppa oli ihmeissään kun bileiden jälkeen kun päästiin kotiin niin ei käytykään nukkumaan vaan kirjoittamaan blogia.

Hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät ensin
Hieno ja onnistunut reissu Hollantiin bileisiin juhannuksena. Sain kasaan 44 bilettä joka on hyvä suoritus näihin olosuhteisiin.

Mutta oli meillä huonojakin uutisia vuoden aikana.
Odottelin syksyn 54th floor tapahtumaa ja sitten saapui suru-uutinen. Bar 54 sulkee ovensa pitkän historian jälkeen. Täällä on vietetty monta hienoa bileiltaa.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Vähän nippelitietoa vuodesta 2016

Bilekaupungit 2016
Helsinki 15 kertaa
Lahti 12 kertaa
Turku 5 kertaa
Ristiina 3 päivää/iltaa
Zanvoort (NL) 3 bilettä
Kouvola 2 kertaa
Forssa 1 kerran
Joensuu 1 kerran
Heinola 1 kerran
Tampere 1 kerran

Uudet bilekaupungit
Ristiina
Zanvoort (NL)

10 eri kaupungissa tuli käytyä bileissä vuoden 2016 aikana.

Bile kuvausta tuli tammikuussa täyteen 13 vuotta.

Vuodenvaihteessa 20000 julkaistun kuvan raja saavutettu.

Klubitus kuvilla katselukertoja saavutettu. 7,61 milj. Tasaisesti kerrat lisääntyy.

Blogin kirjoitusta 8 vuotta täyteen maaliskuussa. Syyskuussa tuli 400. blogi ulos

Tämä blogi on järjestyksessään 414. Tänä vuonna 46 uutta blogia.

Bileitä koko ajalta lähes 600 takana, 44 bileissä pystyin tänä vuonna käymään. Ensi vuosi menee varmaan vähissä bileiden merkeissä. Vuoden kuluttua selviää paljon on kyennyt käymään bileissä. Olen viisaampi siinä kohtaa.

22 vuotta biletystä takana. Tuosta ajasta on työn alla muistelma kirja Vuoden 2015 alusta alkaen kirjoittanut ja vuoden 2016 aikana oli tarkoitus saada kirja pakettiin mutta pari muuttujaa oli matkassa ja kirjan valmiiksi saattaminen menee vuoden 2017 keväälle pitkalle..

Tätä blogia väännetty valmiiksi yli 14 tuntia.

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Bile vuosi 2018
  2. Bile vuosi 2017
  3. Raver71 Bile Blogi 10 Vuotta
  4. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel, Bloemendaal Day 2 25.06.2016
  5. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel Bloemendaal Holland ennakko