Bass Game w/ Coming Soon @ Katu Klubi Lahti 10.02.2017

Ensimmäistä kertaa Bass game bileissä. Samoin ensimmäistä kertaa Katu klubilla. Paikka oli enemmän kuin loistava tapahtumien järjestämiseen. Viihdyin illassa. Paikka teki hyvän ensivaikutelman. Lavan visuaalit olivat huikean hienot. Illan soittajista DJ Mefisto oli estynyt.

 

Klo 21 alkoi bileet. Itse paikalle 21.25, Paikka on tehty vanhaan tehdasrakennukseen. Vientikerma on ollut samassa paikassa pienen ikuisuuden ennen kuin lopetti ja paikka muokattiin nykyiselleen. Tilat on todella hyvin toimivat tarkoitukseensa. Vessa oli todella siisti ja toimiva. Suunnitteluun on käytetty aikaa ja vaivaa, se näkyy toimivuudessa. Tämmöistä paikkaa Lahti on kaivannut!!

Milla Lehto aloitti tänään soiton Lahdessa. Hänellä oli keikka myös Tampereella samana iltana. Hyvän kuuloista teknoa oli soitossa. Poikkeuksellisesti tanssijoita oli heti jo alkuillasta. Ei se suinkaan väärin ole.

Klo 22 Concha. Jatkettiin tekno saundilla iltaa. Hyvää saundia oli soitossa. Ulkomaisen artistin nimi aiheutti suurta hämmennystä. Paljon oli porukkaa joka kyseli tapahtuma sivulle koska tulee lisää artisti julkistuksia. Porukka ei ymmärtänyt sitä että Coming soon oli artistin nimi. Aika hyvä veto artistilta nimen valinnassa.

Paikka kokonaisuutena ehdottomasti plussan puolelle. Todella tarvii hehkuttaa paikkaa. Jos lempiartistisi tulee Katu klubille niin suosittelen lämpimästi lähtemään paikalle. Mesta on todella hieno. Talvella kylmällä ilmalla suosittelen pitkää hihaa pukemaan päälle. Lattia oli pääosin asfalttia isossa tilassa mitä katseli jalkoihinsa.

Klo 23 pintaan rupesi olemaan väkeä paikalla ihan mukavasti. Vasta se maaginen puoliyö toi porukan lopullisesti paikalle. Hyvin oli väkeä mestoilla. Bile ja paikka varmaan molemmat kiinnostivat bile kansaa.

Kaveri pohti asiaa ääneen että sukupolvi jos toinenkin on vaihtunut tässä vuosien varrella. Molemmat meistä kaverin kanssa aloitettu bileissä käyminen 90-luvulla. Kun itse pohti asiaa niin tämä on niin totta. Ei paljoa näkynyt vanhan liiton edustajia paikalla. Itse tein sen päätelmän että psyke yleisellä tasolla on nuorempien bile sukupolvien juttu selkeästi.

Klo 23.30 EE. Siirryttiin psyken maailmoihin. Ihan hyvää saundia tarjolla setissä.

Lavan visuaalit olivat tänä iltana huippuhienot!! Super siistit. Tänä iltana soitossa noin karkeasti puolet alkuun teknoa ja toinen puolisko psykeä.

Paikan henkilökunnalle isosti kehuja toiminnastaan. Ystävällistä palvelua. Asiakkaalle jää hyvä fiilis käydessään paikassa kaupan päälle. Jatkakaa samaan malliin. Monta peukkua ylös.

Oli pikkuisen tuttujakin liikkeellä tänään. Helsinki edustusta. Lahden laitamilta parinkin tuttua. Hämäräradio oli myös edustettuna.

Kiitoksia tarjotusta vedestä joka toimitettiin suoraan minulle.

Hetken aikaa näytti vahvasti siltä että näin satiais tanssia pitkästä aikaa. Mutta viime hetkellä ennen kuin tein päätöksen että oliko se sitä itseään niin tilanne raukesi kun huomasin että se ei sittenkään ollut satiais tanssia.

Klo 00 Coming soon. Psykeä. Soittivat vuorotellen. Saivat hyvän lavashown aikaan.

Diinu oli mestoilla. Vaihdettiin siinä kuulumiset. On muuten pitkä matka kotiin bilepaikalta. Lähdettiin yhden pintaan pois ja olin kolmen pintaan kotona. Vietiin kaveri kotiin vähän pidemmän kaavan mukaan. Kaveria oli kiva nähdä pitkän tauon jälkeen ja vaihtaa kuulumiset siinä samalla.

Tupla bile viikonlopun ensimmäinen etappi.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2436-bass-game-presents-coming-soon-lahti

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Finrg Pres. The Wedding @ Katu-klubi Lahti 01.04.2017
  2. Decion 10 Year Career Anniversary @ Klubi 57 Tampere 02.12.2017
  3. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  4. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  5. Ravintola Sulka 1v @ Sulka Lahti 20.01.2017