5 Years Of Rumble w/ Temper D @ Club Image lahti 17.08.2013

Tällä kertaa olin ennen klo 22 paikalla. Pelottavaa että tuleeko tästä jopa tapa olla ajoissa paikalla? Koko illan ajan sain kuulla hyviä settejä. Kaikki setit toimi omalla kohdalla. Kaksi isoa festaria tänä viikonloppuna verotti potentiaalisia tulijoita.

 

Klo 22 Illan soiton aloitti Kamiz. Menevää drum’n’bass saundia kehiin. Vähän kevyempää alkuun. Hyvää saundia oli tämä setti.

Luulen että kaksi isoa festaria tänä viikonloppuna vaikutti tämän illan kävijämäärään. Enemmänkin väkeä olisi mahtunut paikalle. Lineup oli loistava, nuorempi porukka ei välttämättä tunne illan esiintyjiä ja menivät “turvalliseen” omaan suosikkipaikkaansa?

Avartakaa musiiikkielämystänne ihmiset. Saatatte hyvinkin korjata käsitystänne näistä bileistä. Huomaatte että täällä onkin hyvä meininki. Palaute tapahtumasta sosiaalisessa mediassa on positiivista.

Klo 23 Diffas. House. Kaveri oli vähä unisen yön jäljiltä täällä tänään. Mutta ei se mun korvaan kuulunut soitossa millään tavalla. Todella laadukasta house saundia soitossa niinkuin kaverilta osaa vaan odottaa. Taattua Diffas laatua.

Tuli flashback menneiltä vuosilta kun imagen paikalla oli vielä diva. Joskus 2000-luvun alku puoliskoa veikkaan. En silloin tuntenut Diffasta mutta muistan elävästi tilanteen kun bilieissä dj oli myöhässä ja Diffas tuli paikkaamaan hetkellisesti tilannetta. Soittopöytäkin on samalla paikalla.

Muutaman biisin bongasin setistä. Modjo – Lady (hear me tonight). Tätä ennen soi tutun kuuloinen biisi jota en tunnistanut. Armand van Helden – The funk phenomena uusio versiointi.

Pieni puoli tarjosi tänä iltana Ysäri saundia, suomipoppia ja pyydettäessä myös tuoreempaa saundia. Tilanteen mukaan. Varsin sekalaista musaa kuultu illan aikana tuolla kun hetkittäin vieraili.

Piti ihan tarkistaa koska olen ensimmäistä kertaa käynyt rumble bileissä. Se oli rumblen 1v synttäreillä kesäkuussa 2009. Silloin bileet oli vielä auki olleessa Nightlifessa. Kyllä toi aika kuluu nopeasti. Haikeita, hienoja nostalgisia muistoja.

Sain kuulla positiivista palautetta blogista, myös kuvistani ja sittä että olen jaksanut olla mukana näin pitkään. Tämmöinen palaute lämmittää mieltä. Oudointa oli että nämä sanat eivät tulleet aktiivisen reivaajan suusta. Arvostan tätä  isosti.

Klo 00 TheDstroy. Palattiin drum’n’bass maailmoihin. Hyvän kuuloista soittoa tämäkin. Isäntä itse dekkien takana. Daft Punk – Get lucky biisin jälkeen alkoi kunnon runttaaminen. Saundi muuttui selkeäsi rankempaan suuntaan. Setin loppupuolella oli pientä dubstep kokeiluja.

Klo 01 Kiwa LIVE! Aavistuksen verran muuttui saundi taas. Pysyi hyvänä edelleen. Tämä setti pysäytti mut paikalleen ja istuin aloilleni fiilistellen siinä koko loppusetin ajan. Ei joka bileessä käy näin että musiikki istuttaa paikoilleen. Tänä iltana kävi näin. Kiitos siitä teille Kiwan kaksikko.

Rauhallisempaa drum’n’bass saundia tarjolla tässä setissä. Tykkään isosti. Muutama biisi bongattu.  Beastie boys – Intergalactic uusio. Pink floyd – Another brick in the wall uusio.

Kaikki setit olivat tänä iltana todella hyviä. Että Kiwan parasta illassa tuli aika pienellä marginaalilla. Kaikki muut setit hengitti tiukasti niskaan. Toinen mitä huomasi niin että millä fiiliksellä soittivat tänä iltana ja se näkyi tanssilattialle asti.

Klo 02 Temper D. Drum’n’bass britti tyyliin. Dominator uusioversiointi kuultu. Rauhallisempaa soittoa, ei kuitenkaan liian löysää saundia. Myös Armand van Helden – you don’t know me uusio. Donna Summer – I feel love uusio.

Nostan hattua tästä suorituksesta tähän asti. 5 pitkää vuotta arkiaskareidensa ohessa pyörittää tapahtumaa. Toivottavasti mieli muuttuu siitä mitä sosiaalisesta mediasta sai järkytyksekseen lukea että pää jehu tämän takana on ajatellut lyödä pillit pussiin ja lopettaa. Se olisi sääli, jäisi todella iso aukko lahden biletarjontaan. Mieti vielä jos sieltä löytyisi jotain kipinää vielä tekemiseen…

Tämä ilta oli täydellinen. Jokainen soitettu setti toimi omalla kohdalla hyvin. Hiuksen hienolla erolla illan paras titteli menee Kiwa live setille. Kiitos illan soittajille, bilejärjestäjälle, club imagelle. Tietenkin sille porukalle joka tuli paikalle tukemaan toimintaa ja viettämään iltaa laadukkaan musiikin merkeissä.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

http://alpha.klubitus.org/gallery/2278-5-years-of-rumble-temper-d-uk-kiwa-live-thedstroy

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2013/25-rumble_5v_170813/

 

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Neverland Festival 2013 Warmup Tour w/ Lange @ Club Image lahti 08.06.2013
  2. Muffler / Genki / DJ Kiilo @ Club image lahti 17.05.2013
  3. Ultrasound w/ Dj Sampl, Fox Murder, Dj Rusty @ Club Image lahti 14.09.2013
  4. Full On Generation @ Club image lahti 01.06.2013
  5. Summer Party w/ DJ Antoine @ Club Image lahti 02.08.2013